Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 M3 - diferenciál
Jestli to funguje, tak bych na to nesahal. Vůle můžou být i na kardanu a může se ti zdát, že je to difer
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš SMG, tak tam ty kardany celkem pravidelně odchází 
Bohužel E46 M3 má jednu takovou konstrukční vadu, tím že je difec vyosený , tak většinou se udělá vůle v planetovým soukolí (unašeč poloosy lítá nahoru dolů
)a to se opravuje docela blbě.
Jako uděláš to v Brně u Šenkýře, v Praze u Savky, Kabátníka, případně Hanz tady z klubu atd. , Liberec Ulman (ten je ale zapikaný difecama na půl roku
), asi i Krampota ze Vsetínska by Ti to udělal atd... všude to ale na dlouho a za peníze, takže asi tak 

Bohužel E46 M3 má jednu takovou konstrukční vadu, tím že je difec vyosený , tak většinou se udělá vůle v planetovým soukolí (unašeč poloosy lítá nahoru dolů

Jako uděláš to v Brně u Šenkýře, v Praze u Savky, Kabátníka, případně Hanz tady z klubu atd. , Liberec Ulman (ten je ale zapikaný difecama na půl roku

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se do toho taky zatim nesral. Taky jsem si myslel, že mám vůli, tak jsem to dal Ulmanovi a ten řekl, že ta repase byla víceméně zbytečná, protože na tom difu nebylo vyloženě nic špatně. Vzhledem k tomu, jak ten tenhle dif funguje, tak tam vždy bude vůle. Je to jak píše Mattyx.
Jak řekl p. Ulman: "u tohohle difu, šla poctivá technika stranou"
Jinak můžu potvrdit, že Ulman toho má teď opravdu hodně, ale zase je řekl bych levnej a poctivej, takže bych si radši počkal.
Jak řekl p. Ulman: "u tohohle difu, šla poctivá technika stranou"

Jinak můžu potvrdit, že Ulman toho má teď opravdu hodně, ale zase je řekl bych levnej a poctivej, takže bych si radši počkal.
Já byl včera na STK a mám v protokolu - netěsnost nápravy - prej difec, ale v garáži pod autem sucho. Mám to nějak řešit?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014