Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M5 e39 - pískání ve vysoké rychlosti

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
PowerM5

#1 Příspěvek od PowerM5 »

Ahoj,
okolo 200 km/h mi začne pískat (či jak to správně nazvat) odněkud z prostřední části přístrojovky (asi z výdechů větrání). V té rychlosti to může samozřejmě vycházet i odjinud a pouze to může klamat, že to je z výdechů od topení. V odkazu to začne dělat okolo 220 km. Dřív mi to nedělalo ani v mnohem vyšších rychlostech. Neměl někdo podobný problém?

Díky

https://www.youtube.com/watch?v=M9n9lXfnmpo
Meda

#2 Příspěvek od Meda »

Video jsem si nepoustel, ale u me to delal nejspis ventilator topeni, chystal jsem se ho vymenit, pak doslo na prestavbu kastle, tak se tam dalo cely, novejsi topeni a od te doby klid :)
PowerM5

#3 Příspěvek od PowerM5 »

V Inveltu si taky myslí, že by to mohl být ventilátor topení. Řeším, jestli to nechat opravit v Německu, kde mají 500 metrů od servisu dálnici, aby to hned vyzkoušeli nebo tady u nás. Zde je problém, jak to vyzkouší, aby nepřišli o papíry :D Na kolik přibližně vyjde ta výměna?
Meda

#4 Příspěvek od Meda »

Novy ten ventilator po nejakych slevach stoji tusim kolem dvou tisic (delam starsi dily, takze jsem si vybral hezky a novy nekupoval :)) a prace je to na par hodin, musi se sundat vrsek palubky..
Macek_One

#5 Příspěvek od Macek_One »

Pod videem píše autor videa že to dělají stěrače. 8)
PowerM5

#6 Příspěvek od PowerM5 »

Neumím si představit, čím by to ty stěrače dělaly. 5 let bylo všechno v pohodě a že by najednou začaly takhle pískat??
Odpovědět