Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
homologace kol
No ja se obavam ze vubec nejde o tech 500,- (samozrejme take jsou to penize) ale asi spis o to, te kdyby se cokoliv stalo.... i s nehomologovanyma kolama nesouvisejici.. tak by to mohla pojistovna obratit proti tobe a odmitnout plneni.... a mohl bys taky v nejhorsim pripade zacvakat par desitek mega skody ze sveho....podolak2 píše:jak jsou velky ? policajti jsou většinou blby... a kamoše chytli několikrát na feldě s 16tkama a měl to jen za 500 vždy ...
Ja bych treba chtel jako zimaky si dat "levne" plechace ze E60ky s "normalnim rozmerem zimnich pneu" a distancnima podlozkam atd. jenze toto riskovat nehodlam.
Zapis nehomologovanych disku u nas v CR je docela opruz resp. neproveditelne na rozdil od SRN apod...
mozna ma nekdo jine zkusenosti
ja jsem homologaci jinych rozmeru pro F10 vzdal (v Nemecku by to problem nebyl) a koupil na Aukru 4ks 17" Borbet disky celkem za 6700,- ktery budou jen na zimu. Uz mi dorazily akorat jsem je jeste nerozbalil. Take resim jakou znacku pneu s dobrym pomerem vykon cena....Tomasis píše:Asi tak nějak. Policajty to vesměs vůbec nezajímá, ale pojišťovny začínaj mít systém - máš na autě něco co tam nepatří? (fólie, kola, spoilery ...), nedostaneš nic, naopak to zaplatíš, protože nemáš na silnici co dělat.
-
- Klubové ID: 775
Pojišťovna může krátit plnění jen pokud dokáže, že použité díly měly přímou souvislost se vznikem nehody...Tomasis píše:Asi tak nějak. Policajty to vesměs vůbec nezajímá, ale pojišťovny začínaj mít systém - máš na autě něco co tam nepatří? (fólie, kola, spoilery ...), nedostaneš nic, naopak to zaplatíš, protože nemáš na silnici co dělat.

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
-
- Klubové ID: 2684
u mě když byl likvidátor, tak ho kola ,co na autě mimochodem neměla co dělat, vůbec nezajímaly , vypadalo to že mu jde o rozměr pneu aby korespondoval s údajema v tp... sám nemá možnost zkontrolovat , zda-li je na autě 8,5 nebo 9,5 nebo 10" ráfek a už vůbec nějaké et
pokud vyloženě nečumí kola z lemů ven.. ještě jsem neviděl aby si to u baráku sundal a kontroloval ( ano některé alu mají rozmery zvenčí,to by potom mohl zkoumat) ..
takže bych to shrnul , pokud by ty VMR byly v podobném rozměru jako je v tp a obul by jsi je do předepsaných pneu tak bych problém neviděl.