Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nakup E63 rada

Vše o o E24, E63/E64, F06, F12/F13, G32
Odpovědět
Zpráva
Autor
Koldus
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Koldus »

Zdar :)
Měl by mi někdo co říct? Poradit? Chtěl bych 645. Uz jsem hledal na netu ale nic moc. To zde opravdu jezdí tak málo aut v cr nebo je tak dobrý že ho každej má zasity? Nebo ruce pryč? Je reálný nájezd 100-150k km? Nebo to bude mít vše 300? Budu rád za vse

diky
Sweden

#2 Příspěvek od Sweden »

Šestek je všeobecně málo,proto jich moc není vidět,určitě to není tím že by byly poruchové :D ,je to dost specifické auto,ne každý si může dovolit coupé s V8 pod kapotou,myslím že většina majitelů má e63 jako druhé auto,prostě pro zábavu a radost z jízdy.
Sjíždím západní evropu a skandinávii celé léta,šestek které jsem za ty léta viděl bych spočítal na dvou párech rukou.
Jestli chceš vědět více o spolehlivosti motoru projdi si sekci 7er a konkrétně motory n62,je tam toho psáno bambilion o problematice těchto motorů.Zbytek auta klasika,já to beru jako spotřebák.

Pokud uvažuješ o 6er tak se zaměř na výbavu,u nás je to vesměs holota,takže asi jedině západ,L7,DD,AS ber jako standart jinak si to auto neužiješ. :wink:
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Odpovědět