Ahoj všem, dělali se prosím Vás verze MPAKET a bez na 645ci 2004?
nikde to nemohu najít :/ děkuju
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
///MPAKET
Tak budes muset dokoupit imho cely M6 paket ktery se ne zobre shani,pak predelat na M6 vyfuky aby to v tom paketovym narazniku trochu vypadalo...mno pekne jsis to s tim znackem zavaril
Mno jeste bych se te chtel zeptat jak jsi spokojeny se smg prevodovkou?Je to velka zmena vuci klasickemu automatu,tedy pokud muzes porovnat.

Mno jeste bych se te chtel zeptat jak jsi spokojeny se smg prevodovkou?Je to velka zmena vuci klasickemu automatu,tedy pokud muzes porovnat.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Tak budes muset dokoupit imho cely M6 paket ktery se ne zobre shani,pak predelat na M6 vyfuky aby to v tom paketovym narazniku trochu vypadalo...mno pekne jsis to s tim znackem zavaril

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
hele čoveče SMG si absolutně chválím
nevím teď kdo ale někdo mi tu psal že s automatem popojedu o 3cm když pustím brzdu, s SMG ne, ale když šlápnu na plyn tak skočim o 10cm. mohu to v klidu vyvrátit protože ten plyn jde tak lehce sešlápnout že dokážu popojíždět o centimetry
takže paráda... pádla na volantu moc nepoužívám, letěl sem s tím asi jen 2x... jinak si užívám klasiku automat a SPORT. Porovnat mohu řídil sem asi 300km 530d rok 2010. Přijde mi to až na to popojetí a jiný pohyb řadičky +/- stejné, akorát SMG určitě řadí rychleji. najel sem tak 150tis s manuálama (BMW, HYUNDAI, VW apod.) a teď sem opravdu spokojený. Je fakt že u tohodle auta jedu 200km/h na což se dostanu kurňa rychle a pak si toho teprve všimnu na tachometru... Hodně sem spokojený s tempomatem, nikdy sem ho v autě neměl a je to paráda. takže paradoxně jezdím pomaleji než bylo zvykem u jiných aut. nemusím řadit, nemusim šlapat na plyn a užívám si to. spotřebu mám rovných 13l s tím že předjíždím jak mohu, pokud mám před sebou volno tak tempomat. za ten měsíc sem najel 2tis km... žádná spotřeba oleje což mě překvapilo. jediná bolístka jsou RFT pneu který budu měnit za klasiky... co se týče toho ///M tak na autě jsou nálepky ///M na předních blatníkách a na kufru, tak sem si naivně myslel že ///mpaket opravdu dělali, míval sem e36 320i takže mě ani nenapadlo že na 6stku se nedělal
teď v týdnu budu posílat ten volant s řadičkou a ručkou, do toho koberečky ///M PERFORMANCE. Teď je auto v servise na preventivní výměnu nějakých kravin, seřízení a tak v a týdnu bych ho zas měl mít. Trochu sem na sebe nasranej páč sem to koupil s tím že to bude leštěnka na víkendové ježdění a jezdil sem s tím 3 týdny v kuse a nechtěl sem do té 1.6 elantry ani sednout
no každopádně mě ještě čeká renovace kol, výměna gum a tak a chystám se na BIG BMW
doufám že toho do té doby stihnu co nejvíc. až budu mít auto zpět tak založím v sekci klubová auta topic a vše budu dokumentovat páč mám hodně velké plány
co se týče M6 paketu tak se na to chystám hned jak ho seženu
problém budou možná výfuky pač se budou muset předělat
byla by velká náhoda aby se vešli tak jak sou do M6 nárazníku :/