... už zase pokukuju po nějakém "eM" vozítku

nebo (650 v manuálu) , sice jsem volil skoro stejný výkon jako měla M5, ale největší MÍNUS je ten automat, stále si na něj nemůžu zvyknout. Chybí mi takový to podřazení před zatáčkou a pak sešlápnout a jet. Myslím, že mám úplně stejný pocity jako lidi co měli eMko a prodali ho,prostě chtějí zase eMko a nic se tomu nevyrovná

vzpomínám třeba na Hanze když prodal M3

.
Ale, abych jen nebrečel nad eMkem

...šestka není špatný auto a dá se s ním pěkně zařádit, kladně hodnotím zvuk, který se line z výfuků je zde mnohem hezčí než u M5 e39 (bavíme se o výfucích v sérii), fakt je ten, že samotný prošlápnutí plynu na semaforech funguje lépe než klakson na frajery co před tebou prospali zelenou

.
Zrychlení je vesměs stejné jako u M5, pro celkově lepší dojem na rozjezd je lepší dát manuální řazení a DS popř. SPORT pak je odezva na plyn okamžitá. Trochu jsem si zvykal na jízdní vlastnosti. Jsou dost rozdílný hlavně při jízdě do zatáček. S M5 prostě jedeš a krásně tu zatáčku projedeš to auto vodí tebe. S 6er je jízda zatáčkou zvláštní, pořád nic a pak se zdá, že tě to ani na tu stranu co zatáčíš volantem nepustí a najednou jsi za zatáčkou. Ze začátku mně to přišlo, že se s tím volantem úplně peru. Pak jsem se na*ral a řekl jsem si prostě za ten volant v tý zatáčce vezmu a hotovo.... No a to jsem udělal, s autem to ani nehlo a zatáčku jsem prolít jako s eMkem

Takže když se jdu jen tak projet jako jsem jezdíval s eMkem, tak se toho nesmím bát a musím do řízení dát trochu razance, prostě to je takový řízení na prasáka, ale užít srandu se s ním dám. Je fakt, že 6er se cítím mnohem lépe na dálnici, tam tomu autu nemám co vytknout ty kilometry naskakujou tak rychle, že si kolikrát říkám, že to není ani možné, že už tam mám tolik

. V eMku na dálnici byla cítit ohromná síla, ale také jsi pociťoval, že zrychluješ tu rychlost jsem tam vnímal více, v 6er jedeš rychle, ale nepřijde Ti, že tolik.
Abych to shrnul, až budu mít další eMko tak jestli ho pak jednou budu prodávat tak jedině, že mně bude stát na zahradě jiné eMko. Ale jsem rád, že šlo do dobrých rukou a musím říci, že než seženu eM vozítko po kterém toužím, tak to v klidu s 6er vydržím a budu si to užívat......