Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Text

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Zpráva
Autor
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od xdentist »

já to viděl i ve zprávách (kde jinde by to vysílali než na Nově..) a přikládám to sem, je to opravdu legrace jak to podávájí - "luxusních aut". Navíc teda ruku na srdce, většina těch Z3 jsou chudinky dost zprzněné :(

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/arogant ... drahu.html

A tady je nazývají "závoďáky" :)

http://tn.nova.cz/zpravy/prehled-tisku/ ... avoun.html
xdentist
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od xdentist »

hurvajs77 píše:to je ale vždy. Nedavno byla někde nehoda BMW, tuším se to byla E39, takže starý auto a také psali, že to bylo luxusní BMW...

Prostě nám tím naznačují, že máme pustit BMW ze skály a jít si jako správný čecháček koupit německý hnusný předpotopní auto s okřídleným šípem... Pak budeme ti správní joudové a budeme se smát hovadům s BMW... :-|

jojo. A sice se tím dostávám trochu na jiné téma, ale jestli ono s tím nebude souviset to, že se u nás začíná rapidně zvyšovat poptávka po krmných bramborech (ovšem ne na krmení prasat, ale pro krmení rodiny..) vzhledem k ceně 3Kč.. To je další věc co mě dostala (po ostudě Zemanovi, luxusních závoďácích Z3..).
caknakis

#23 Příspěvek od caknakis »

hurvajs77 píše:
Vesa88 píše:jj taky jsem se smal kdyz tam psali o luxusnich vozech BMW a pak tam jeli stare Z3 :) S tim BMW v titulkach uz me taky serou :)
to je ale vždy. Nedavno byla někde nehoda BMW, tuším se to byla E39, takže starý auto a také psali, že to bylo luxusní BMW...

Prostě nám tím naznačují, že máme pustit BMW ze skály a jít si jako správný čecháček koupit německý hnusný předpotopní auto s okřídleným šípem... Pak budeme ti správní joudové a budeme se smát hovadům s BMW... :-|

A v čem lhali? Není snad E39 luxusní vůz oproti 98% technických nedodělků na našich silnicích, které akorát špuntují dopravu? :-)
hurvajs77

#24 Příspěvek od hurvajs77 »

zlodějna je prostě o tom, že není potrestaná. Pokud by se sekali ruce, dost lidí by to odradilo. Je to v celku jednoduché, pokud se Ti nic nestane, nevidíš důvod proč nepokračovat dál. A bohužel, pokud je poptávka, je i nabídka. Furt budou lidi, kteří chtějí krást. A tohle je v lidech. Ačkoliv bych prál majiteli odcizeného kola, aby byl pachatel potrestán, tak tomu nevěřím. PČR je k hovnu a brát právo do vlastních rukou nelze, nic by se tím nevyřešilo a hlavně by to tu vypadalo poněkud jinak
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
hurvajs77

#25 Příspěvek od hurvajs77 »

caknakis píše:A v čem lhali? Není snad E39 luxusní vůz oproti 98% technických nedodělků na našich silnicích, které akorát špuntují dopravu? :-)
Nechci se dotknout majitelů E39, ale prostě to je jen 5er a hlavně to auto bylo podle fotek co jsem viděl opravdu pelech. Tuším, že psali 16 let staré, což už pro mne není luxus, ikdyž i 16let stará E39 je luxusnější než 8let stará škodovka.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Perunwit

#26 Příspěvek od Perunwit »

je pravda, že majitel toho kola nemůže začít odstavovat cizí auto na špalky a kolo si brát zpátky... nikde není jistota, že to auto zrovna nesleduje kamera se spřízněným bezpečákem a potom má průser okradenej a ne zloděj... a poškodit mu kvůli tomu auto taky nejde... spíš jít po těhle šmejdech na netu a ocejchovat je, kdekoli se objevěj. to je asi tak to jediný co dnes můžeme.

jinak s tou českou zlodějinou musím hurvajs oponovat, ne, opravdu se to netýká jenom nás... stejně tak nevidím nikde opodstatnění k termínu čecháčkovství, malý lidi a přizdisráči jsou prostě všude. Hanit národ a zemi kvůli tomu, že tu máme i takový lidi, jaký máme, to mi přijde jako vcelku zbytečný sraní do vlastního hnízda. Je tu spousta dobrejch a šikovnejch lidí. A navíc je to nedůstojné.
hurvajs77

#27 Příspěvek od hurvajs77 »

to se nemá cenu hádat, internet je k ničemu. Oponuj, to klidně můžeš. Bohužel mám zkušenosti s lidmi, takže s klidným svědomím napíše, že národ čecháčků jsou v podstatě, jak jsi hezky napsal přizdisráči, který nemají vlastní názor a musí lést někomu do prdele. Nejdříve rusákům, teď amíkům a čobolákům. Asi jsi hdrý na to, že jsi jeden z čechů. Já kurva ani omylem. Už jsem 2x chtěl odejít mimo čechystán, zanevřít na tuto rádoby hrdou zemi. Zatím mi to nevyšlo. Jestli je to důstojné nebo ne, je mi úplně jedno. Ze soudruha zemana je mi blivno a vidíš, přeci jste si ho z volili, což krásně vypovídá o kvalitě národa čecháčků. Ale je mi jasný, že i v čechystánu jsou kvalitní lidé, ne všichi jsou odpad. Zajímavé je, že němec, brit, rakušan atd. tohle neudělá - ukrást někomu kolo. A proč? Protože to není šmejd jako čech, bohužel. Pravda prostě bolí. Schválně se podívej na dálnice v Německu, předjede tě Lambo ve 250 a automaticky se zařazuje do pravého pruhu.

Na internet můžeš psát co chceš, je to k ničemu. Musí fungovat trest - pokud není trest, a přiznejme si, PČR je tak akorát na buzeraci, nebude tu fungovat nic. Stejně tak jako, že si člověk musí uvědomit, že majetek cizího jedince je pro něj tabu. Všude na světe jsou sráči, jen u nás jich je nějak víc...

Ale to jsem odbočil, poškozenému přeji úspěch s potrestáním pachatele, ačkoliv tomu nevěřím
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Perunwit

#28 Příspěvek od Perunwit »

... zasíráme téma no... ale snad to neva...

já myslím, že to všechno začíná u výchovy, když se podívám třicet i padesát let zpátky, mládež kolem sebe viděla, že co neukradnou, to nemají, protože legálně se většina toho co jsme chtěli, sehnat nedala... přeneslo se to prostě jednoduše na děti a ty dneska dělají přesně to co, říkáš, že je čecháčkovské chování. má to podle mě ten důvod, jak jsem uvedl. je to režimem a je to reakcí lidí na balast okolo. dneska je okolo spousta lákadel a pokud nemáš takovej morální základ, danej rodinou, že na co nemáš neřešíš zlodějinou, tak je z tebe prostě poberta.
muj malej za mnou chodí a ptá se a na tom je to krásně vidět, když se ptá, jestli je správný když nemám penízky a něco chci, si to vzít... je třeba mu vysvětlit, jak se to má... jak s tím naloží je věc další, ale tady to začíná.

jestli chceš tak moc do ciziny, nebyla jednodušší doba, než je teď, je velice jednoduchý, pokud něco umíš, jet ven a tam se uchytit. taky už jsem ze světa něco měl možnost vidět a vím, že šikovní lidi jsou třeba všude a jelikož jsem zaměstnanec velkého turbinářského závodu se staletou tradicí, vím, že je tu spousta lidí, co na světě mají málo konkurence a přesto, že jsou to samorosti, jsou to féroví chlapi.

zeman byl jedna ze dvou špatných voleb, k tomu se nevyjadřuji, snad jenom že mi bylo blivno, když jsem viděl kulturní frontu, jak vytáhla odznáčky s karlem a čírem a nosili to na klopách... tam jsem si fakt ťukal na čelo.

... např. v USA jsem byl udivenej tím, že mě nikdo nevisel na kufru a neblikal na mě, všichni si jeli svý a nestalo se, že by se přiřítila audina, nebo něco podobnýho a vynucovala si předjetí. Doprava je tam opravdu na jiný úrovni. V Indii zase jedou všichni co to dá a protože jim to jede všem málo, tak jedou tak nějak stejně a plynule, občas se to někde zahustí a s mravenčím kolektivním vědomím se vyhnou. jenomže vrátíš se po nějaký době v cizině domů a zvyklej na něco jinýho zjistíš, že i tady jsou věci, který se ti líbí a který jinde nefungujou, prostě každá země má svý a neřekl bych, že někde je to super a někde v hovnech, pokud zrovna nesrovnáváme severní koreu a monako :lol:
Filozof

#29 Příspěvek od Filozof »

Perunwit to dobře vystihl. takže nemám co k tomu psát.

Snad jen jednu věc. Žil jsem rok v Anglii a vím jaká je tam mládež a jak se lidi chovají. A najednou jsem zjistil jak je v ČR krásně a jak jsou většinou lidi slušní a vychovaní. Tam jsou to samý spratci a hovada nevychovaná. Volná výchova ze 70let se podepsala a dnešní 40tnící se chovají jak prasata ...

Vše házet na zem žádné koše ... chlastat a dělat bordel ...anglie je jeden velkej odpadkovej koš a mohl bych pokračovat.

Ano v čr je plno zlodějů to souhlasím.
Ale kdyby se tady dávali pořádné tresty zloděj by si tady ani neškrtl. Prostě kradeš tak na náměstí na hanbu svázat ke sloupu a lidi hažte po něm shnilá rajčata ...po té svi.ni.... a takto to udělat s každým ...a vyvěsit fotky kde co ukradl ...atd ... ti lidi by chodili kanálama ...věřte mi že lepšího snad nic krom kulky do hlavy není.
ARMAN

#30 Příspěvek od ARMAN »

a zase se to strhlo na emo thread :lol: koukněte na youtube na jakekoliv tema co vas hodně zajima a zaleži vam na něm a uvidite debilni klipy s informacemi vycucanymi z prstu napadajici vaše tema a pak tůny ještě debilnějšich komentařů k nim, internet umožňuje každemu anonymně kvakat jak se mu zachce nic vic nic miň, a "novinaři" psanim těchto članků živi proto to pišou zaměrně tak aby to pobouřilo co nejvic lidi o to jim v zasadě jde.. což potvrzuje vaše reakce :)
Filozof

#31 Příspěvek od Filozof »

ARMAN

Ale my tady řešíme zloděje co nám kradou auta nebo díly z aut.

ne článek
Perunwit

#32 Příspěvek od Perunwit »

Arman: no dyk jo a proto podle mě byl vymyšlenej termín "čecháček" a byl lidem cpanej tak dlouho až ho přijali za svý a teď prostě žijem v tom, že sme obecně národ nějakejch podlidí... a že kradem a podvádíme a lžem víc, než jiní... národ se cejtí méněcennej, je rozdělenej, tyhle maj a my ne....

fauvéčkaři proti bramborám a zpět, buzny dou proti heterákům a naopak, střední třída a nižší třída de proti sobě a vyšší se jim směje jak se rvou a vydělává, pracující jdou proti negrům a nemakačenkům, komouši proti demokratům, ženský proti chlapům a obráceně - rozpadaj se rodiny... a takovejm se podle hesla ROZDĚL A PANUJ dobře vládne :-).

Rodina je základ státu a státu se silnejma rodinama se bude dycky dařit líp.. zároveň se jim hůř vládne, protože jsou silní... takové skupiny si pomohou navzájem přestát těžká období a i finančně se např. podpoří a neživí banky a lichváře...

Je na každým jak to bere, já s tím nesouhlasím. Pobouřenej už ani nejsem, spíš mě to mrzí :roll:
hurvajs77

#33 Příspěvek od hurvajs77 »

rodina základ státu - no pěknej hlod, už jsem ho dlouho neslyšel :-D. Češi nemají být na co hrdí. To bylo, ale už je to dávno pryč. Obecně jsou češi jen blci, kteří se nechají ovlivnit, jsou neuvěřitelně komerční a lezou furt někomu do prdele. Proč třeba němci mají v neděli a o svátcích zavřené obchody? Proč jídlo je v německu kvalitnější? Proč není v Německu pumpa na každém 10-tém kilometru? Atd... Chápu, že se Ti nelíbí pravda, ale čecháček umí tak akorát nadávat, nic s tím neudělat, chce brát sta tisíce a nulovou zodpovědnost a na dovolenou jet pod stan do Chorvatska... :-D

A končím s tím, to nemá cenu se tu rozčilovat - člověk který šel vůbec k volbám a soudruha zemana, jen proto, že to bylo menší zlo, mě nenasere a vlastně si s ním nemám ani co povídat :-D
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Perunwit

#34 Příspěvek od Perunwit »

no... zatím se tu jako čecháček podle svojí charakteristiky chováš pouze ty :-) ostatní diskutujou :-) tak by nebylo od věci si vstoupit do svědomí :) odpovědi na tvoje dotazy jsou velice snadné, třeba na ně přijdeš...

jinak když si vezmu, že proti vypitýmu soudruhovi (pravoslaví, východní vliv) stál člověk (katolíci, západní sféra), jehož rodinná historie zahrnuje třeba využívání lidí z koncentračních táborů k pracem na rodinném panství při odstraňování škod po polomech, tak myslím, že si nemaj ty dvě kreaturky co vyčítat :nono:

jinak mě napadá, že jsem kdysi na klubu viděl podobně reagovat člena Zverbo, možná, že byste si měli někdy zanadávat na ostatní a pochválit sebe spolu... určitě byste se cejtili líp :wink:
Kail

#35 Příspěvek od Kail »

hurvajs77 píše:ono autor je asi chudáček, který nikdy BMW mít nebude, proto musí napsat do titulku BMW. Protože je úplně jedno jestli má člověk BMW / Mercedes / Pochcávku... Hovada jsou všude, ale protože u nás stále kvete stupidita a závist, tak ten co nemá zrezlou pochcávku je buržousta. Stačí se podívat na silnice, plno majitelů superblba se chová jako hovado, ale pokud by místo BMW přes tu šumavu jeli v superblbech, tak už by v titulku byla zmínka jen o luxusních vozech bez udání značky. Prostě jakmile nemáš doma "českou", vlastně německou mrdku škodovku (resp. máš doma lepší auto než já), tak kurva trp, za to že jsi bezohledný kretém co může dovolit něco jiného než fóbii... Čecháčci jsou v tomhle dost ubohý, bohužel.

Autor je chudáček,a co jsi teda ty?Odsuzuješ ho za to že soudí lidi podle auta a hned za tečkou děláš usilovně to samé...
Sere tě že se do tebe (potažmo "tvé" komunity) někdo naváží,že tě někdo soudí podle auta,ale sám neděláš nic jinýho,to je samá pochcávka,superblb,německá mrdka (heh,to je vlastně BMW taky ne? :) )...Vadí ti škatulkování a sám to děláš,nevidíš si ani na špičku nosu.

Sereš se tady do našeho národa,pořád pomlouváš "čecháčky" a co jsi jako ty?Proč tady vlastně vůbec žiješ?Máš plnou hubu keců ale nemáš koule na to něco změnit?
Tak strašně zamindrákovanýho jedince jsem nezažil už dlouho.

Perunwit: Obdivuju tvojí trpělivost :palec:
Don

#36 Příspěvek od Don »

Omlouvam se, priste sem uz odkazy davat nebudu. Nerad bych pak na srazu nekomu volal zachranku ;)
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
jaroslav

#37 Příspěvek od jaroslav »

Ja sa len divim ze si mu rovno neprepichol vsetky gumy ale skusal to s nim a policiou riesit.

https://www.facebook.com/BmwNemec a https://www.facebook.com/vitek.nemec.5/info - napisal by som im o tom na facebook aj ich priatelom :D
Tominho

#38 Příspěvek od Tominho »

nice :D
hurvajs77

#39 Příspěvek od hurvajs77 »

jaroslav píše:Ja sa len divim ze si mu rovno neprepichol vsetky gumy ale skusal to s nim a policiou riesit.

https://www.facebook.com/BmwNemec a https://www.facebook.com/vitek.nemec.5/info - napisal by som im o tom na facebook aj ich priatelom :D
FB ničemu nepomůže, pokud mu to napíšeš na zeď, může to smazat ne? Víš kolik lidí je svině a na venek se tváří jako že nic?
Obrázek
E65 730d
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Elune

#40 Příspěvek od Elune »

Čecháčkovství je opravdu výmysl, všude jsou tragédi a spratečci, co udělají něco podobného, v ničem tu nejsme horší, jen jsme si to namluvili.
Odpovědět