Takže se tady pánové nehádejte

Odborníků na tds jich taky pár znám, a když je neznáš ty tak samozřejmě budeš uznávat oldafa kterého jsi měl po ruce.blackjack píše:je to sice OT, ale musím se zastat oldafa. Co se znalostí starých nafťáků týče, M51 speciálně, tak neznám nikoho kdo by se mu trochu vyrovnal... Mě osobně dal tdso dohromady za 10minut a pár korun, oproti tomu že jsem to předtím řešil půl roku a nacpal do toho zbytečný a nesmyslný peníze.
Tak poslouchej když chceš něco takovýho tady kydat tak se trochu prober. Píšeš o Tonym, ten ode mě dostal myslím dost rad, čerpadlo jsem mu nabízel že mu ho postavím tak jako dalším desítkám lidem co jsem ho dělal. Jěště po vánocích jsem mu nabízel že tady mám čerstvě jedno postavený že mu ho vyměním kus za kus, jen mi doplatí. Na to mi ten tvůj Tony odpověděl že mi NEVĚŘÍ a že by chtěl být u stavby čerpadla. Po tom co mi tohle řekl i napsal jsem se rozhodl že člověku kterej ve mě nemá důvěru přece nebudu něco stavět, kde to jsem? Sám bych si nenechal dělat u někoho něco pokud bych k tomu člověku neměl důvěru. A to že mi za to nabízel o dost víc peněz než si za to normálně beru máš pravdu, ale mám taky nějakou hrdost a pokud někdo nemá ve mně důvěru tak pro něj nic dělat nebudu ať mi za to nabízí cokoliv.Paty píše:Odborníků na tds jich taky pár znám, a když je neznáš ty tak samozřejmě budeš uznávat oldafa kterého jsi měl po ruce.blackjack píše:je to sice OT, ale musím se zastat oldafa. Co se znalostí starých nafťáků týče, M51 speciálně, tak neznám nikoho kdo by se mu trochu vyrovnal... Mě osobně dal tdso dohromady za 10minut a pár korun, oproti tomu že jsem to předtím řešil půl roku a nacpal do toho zbytečný a nesmyslný peníze.
S oldafem se známej domluvil že když si koupí mech. čerpadlo tak mu je předělá na 12mm hlavu.
Známej si je za nemalé peníze koupil a pak psal cca 3 měsíce volal mu a on nebyl schopný mu dodnes odpovědět. I když mu nabízel jednou tak velké peníze aby mu to udělal.
Vzápětí na to neodpovídal nezvedal telefony a nijak se neozýval.
Tak sakra když někdo něco slíbí a pak se na něj vysere vy říkáte solidní jednání??? No já teda ne. Ale takových lidí je na světě moc tak je potřeba si o nich psát at se další lidi vyvarujou s nimi cokoli řešit.
Tady máte tu vaši domluvu s "oldafem" chtěl jsem tady o něm taky napsat ale nechci ho pošpinit víc než je známo. Myslím že když napíšu tady, tak mu to bude stačit a třeba si dá pozor při jiným jednání, nebo at raději žádné jednání už nedomlouvá.
Protože příliš lidí je zklamáno,(což určitě mnoho lidí tady z vás už aspon jednou v životě stalo) jaci druzí lidé dělají podrazy. Toto je moje a ještě jednoho borca zkušenost s "oldafem".
Toto je můj názor na oldafa a měnit ho nehodlám!
Sorry za OT patří to jinam, jenom jsem reagoval na oldafův příspěvek ohledně diffu.
Jak dopadly ty naplánované právní kroky?Crazy píše:Martin Maršík Málkov u Berouna (údajně je na klubu, neznám nick ) prodal kamarádovi e39 530i která se hned večer vysypala a to dost slušně, seknul se diff. od té doby nekomunikuje, neodpovida na nic. Chová se jako mala holčička a nedokaže se k tomu postavit jako chlap a vyřešit to dohodou . Pravní kroky jíž máme naplanováne na zakladě kupní smlouvy a zn.posudku ale přece jen dat mu šanci vyřešit to dohodou by jsme taky chtěli, jen ne a ne se sním spojit. Takže pokud ho někdo zná, sdělte mu prosím at se ozve , je to v jeho zájmu.
Díky
Crazy