Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Podvodník bmw--jury

Ukradená vozidla a díly BMW, podvodníci atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Huska
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Huska »

Vzhledem k nemilé skutečnosti s členem nick: " bmw--jury " Vás všechny chci varovat před nefér jednáním a velkou obezřetností.
V zimě jsem od něj koupil 2ks letních pneu continental viz: http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... 70#p300570 , při přezouvání na letní pneu jsem je nechal obout pneu na kola a ihned při odjezdu z pneuservisu se projevilo poškození pneu (třepe autem) .. vzhledově je OK. Obrátil jsem se a nechal znovu zkontrolovat ve stejném pneuservise kde konstatovali nějaké poškození kordu (kolo je řádně vyvážené rovné, ale při zatížení autem prostě třepe). Neodkladně jsem kontaktoval prodávajícího (požadoval jsem pouze vrácení peněz za pneu, 700,- co mě stál pneuservis za opakované přezouvání a kontrolování jsem nepožadoval), ale ten se začal vykrucovat, že pneu nebyly jeho, ale otce a že byly OK ...že jsem je poškodil já a podobné nesmysly. Nakonec po dnešním přezutí na nové pneu (s autem jsem se bál jezdit) mi prodávající dal stanovisko, že vezme zpět jen tu jednu poškozenou a s tou druhou ať si dělám co chci.

Takže pozor na " bmw--jury " z Brna , mail: Jura-jury@seznam.cz nebo mobil: 606901267
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
ryan

#2 Příspěvek od ryan »

Dnes je těchto podvodníků všude spousty, tímto se tě nechci nijak dotknout, ale kdysi sme prodávali motor na vw pd 130k, komplet za 14 000 což byla super cena. Borec se choval normálně, přijel skoukl to, líbil se mu, naložil a odvezl, za 3 týdny volal, že to je nějakej jinej motor, že takovej vůbec nechtzěl, tak sme ho poslali do řiti, s tím že měl zavolat dřív. A ne až z něj stihl vyndat vstřiky, vyměnit turbo kliku atd.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od patriot »

Bych nějakých 7 kil vůbec neřešil.
patriot
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patriot »

Bych nějakých 7 kil vůbec neřešil.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Tak zrovna u ojetých pneu za 7kil mi to přijde jako hysterická reakce...
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

Hned jsem si vzpomněl na prodej jedné nebourané e30... :lol:
ARMAN

#7 Příspěvek od ARMAN »

700 ho to stalo v pneuservisu jestli jsem to pochopil spravně

kupovat jete gumy je prostě risk a možnosti vraceni u někoho koho ani neznaš skoro neexistuje, no když v čechach prodejce novych tlumičů ti řekne že ti prachy nevrati kvůli "neodborne instalaci" tak u koupě čehokoliv přes inzerat je třeba bud převzit osobně a vše zkontrolovat nebo počitat s tim že jsi ty prachy vyhodil do popelnice
jarda

#8 Příspěvek od jarda »

Je to dva roky starý topic...

Nicméně kdybych někomu prodal gumy a on se mi ozval po několika měsících že se mu na nich třepe auto i když vizuálně jsou ok, asi bych ho taky poslal do... (samozřejmě kdybych si té závady sám nebyl vědom)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Odpovědět