Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 540iA sedan - TOP stav, LPG
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 06/1998
Motor: M62TUB44 - VANOS
Objem válců: 4.4 V8
Výkon: 210kW
Druh paliva: benzín/ LPG
Počet najetých kilometrů 255k
Stav vozidla: top
VIN: GG85009
Cena: 160.000
Vybava: sedacky, okna, zrcatka, volant v EL.; M podvozek; M volant; M sedacky s pameti; Webasto s DO; PDC; navi s TV; DSP; ASC; atd..
Auto koupeni v 04/2013 v Nemecku. Od toho data k dnesnimu dni do servisu nainvestovano 280 tisic Kc. Muj hlavni cil bylo z nej udelat lestenku, ale rozhodl jsem se vymenit ho za e65 750i. Auto ma vic jak 100% servis a vsechny dily jsou kupovane z BMW.
EKO dan zaplacena. Diagnostika samozrejme bez zavad.
Technicky stav, prislusenstvi, opravy:
- GO motoru (ventuily, futra, rozvody, kluzaky, napinaky, odlucovace, tesneni, gumy, remenice, vsechny motorovy retezy, vodni pumpa, visko spojka, VANOSY, svicky, vrtule, protihlukova stena, plasty kolem chladice, chladici nadobka, cidla, atd..)
- GO podvozku (M pruziny, ramena, slentbloky, komplet brzdy, ABS cidla, poloosy, kardan, atd..)
- provozni naplne (olej motor, servo, chladic, olej s proplachem v automatu, brzdovka, atd..)
- vsechny filtry v aute (motor, automat, benzinovy, LPG, oba kabinove s aktivnim uhlim, vsechny filtry jsou Bosch)
- ostatni dily (Baterka 100Ah, hadice a cerpadla ostrikovace, tesneni, gumicky, dorazy, krytky, atd..)
- LPG sekvencni vstriky (montovane 2013)
- LED denni sviceni
- nove pneu letni + BMW Alu
- BMW Alu na zimni kola (bez pneu)
--------------------------------------------
Zdravim,
po delsi dobe jsem se opet rozhodl dat svou 540 k prodeji.
Nejzasadnejsi zmeny od te doby jsou:
1. Kompletni udrzba a cisteni interieru a hlavne pretesneni dveri
2. Vymena vsech lozisek na kolech a renovace naprav (+ nejaky dily co se mi nezdali uplne ok)
3. Rozlesteni laku
4. Zrovna jsem dojel interval, takze v pristim tydnu dam novy olej a filtry
Pridavam link na ruzne fotky z oprav atd(bohuzel GO motoru mi delali v servisu, takze z toho fotky nemam.)
Zavady: Auto trápí lehke vibrace kolem 120km/h nekde od kol, jak zacla zima uz zase zacina slepnout LCD na BC, je to asi 5 sloupcu.
>>>>>>> http://wizardead.rajce.idnes.cz/ <<<<<<<
Kompet vybava po zadani VINu tady:
http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html
Rok výroby: 06/1998
Motor: M62TUB44 - VANOS
Objem válců: 4.4 V8
Výkon: 210kW
Druh paliva: benzín/ LPG
Počet najetých kilometrů 255k
Stav vozidla: top
VIN: GG85009
Cena: 160.000
Vybava: sedacky, okna, zrcatka, volant v EL.; M podvozek; M volant; M sedacky s pameti; Webasto s DO; PDC; navi s TV; DSP; ASC; atd..
Auto koupeni v 04/2013 v Nemecku. Od toho data k dnesnimu dni do servisu nainvestovano 280 tisic Kc. Muj hlavni cil bylo z nej udelat lestenku, ale rozhodl jsem se vymenit ho za e65 750i. Auto ma vic jak 100% servis a vsechny dily jsou kupovane z BMW.
EKO dan zaplacena. Diagnostika samozrejme bez zavad.
Technicky stav, prislusenstvi, opravy:
- GO motoru (ventuily, futra, rozvody, kluzaky, napinaky, odlucovace, tesneni, gumy, remenice, vsechny motorovy retezy, vodni pumpa, visko spojka, VANOSY, svicky, vrtule, protihlukova stena, plasty kolem chladice, chladici nadobka, cidla, atd..)
- GO podvozku (M pruziny, ramena, slentbloky, komplet brzdy, ABS cidla, poloosy, kardan, atd..)
- provozni naplne (olej motor, servo, chladic, olej s proplachem v automatu, brzdovka, atd..)
- vsechny filtry v aute (motor, automat, benzinovy, LPG, oba kabinove s aktivnim uhlim, vsechny filtry jsou Bosch)
- ostatni dily (Baterka 100Ah, hadice a cerpadla ostrikovace, tesneni, gumicky, dorazy, krytky, atd..)
- LPG sekvencni vstriky (montovane 2013)
- LED denni sviceni
- nove pneu letni + BMW Alu
- BMW Alu na zimni kola (bez pneu)
Zdravim,
2. Vymena vsech lozisek na kolech a renovace naprav (+ nejaky dily co se mi nezdali uplne ok)
3. Rozlesteni laku
Pridavam link na ruzne fotky z oprav atd(bohuzel GO motoru mi delali v servisu, takze z toho fotky nemam.)
Zavady: Auto trápí lehke vibrace kolem 120km/h nekde od kol, jak zacla zima uz zase zacina slepnout LCD na BC, je to asi 5 sloupcu.
>>>>>>> http://wizardead.rajce.idnes.cz/ <<<<<<<
Kompet vybava po zadani VINu tady:
http://www.bmwarchiv.de/vin/bmw-vin-decoder.html
- Přílohy
-
- b
- IMG_0831-5f1d47.JPG (173.5 KiB) Zobrazeno 9586 x
-
- a
- IMG_1414-f198.JPG (161.42 KiB) Zobrazeno 9586 x
Je hele, chytrak
uz jsem se bal ze to neprijde..
Takze:
1. Netusim co jsou depo svetla.
2. Denni sviceni je prakticky. Ty si svit kde chces, cim chces, klidne si opaluj xenony, nebo dalku na DLR, ja si budu svitit diodama.
3. Kdybych ji chtel v manualu, tak bych si ji koupil v manualu. Nechci. Mit M3, ok. Ale v limuzine na bezny jezdeni muzu mit nejakou kvrdlačku u pici. Chci jezdit pohodlne a ne tam kazdejch 100 metru lovit kvalty..
4. Kdo chce koupit 540 tak sem prijde a precte si to, kdo nechce tak toho nejaky "LPG" v nadpisu nepremluvi.

Takze:
1. Netusim co jsou depo svetla.
2. Denni sviceni je prakticky. Ty si svit kde chces, cim chces, klidne si opaluj xenony, nebo dalku na DLR, ja si budu svitit diodama.
3. Kdybych ji chtel v manualu, tak bych si ji koupil v manualu. Nechci. Mit M3, ok. Ale v limuzine na bezny jezdeni muzu mit nejakou kvrdlačku u pici. Chci jezdit pohodlne a ne tam kazdejch 100 metru lovit kvalty..
4. Kdo chce koupit 540 tak sem prijde a precte si to, kdo nechce tak toho nejaky "LPG" v nadpisu nepremluvi.
on by ti chlapečku někdo taky mohl napsat, že kurvit 540i Touringem je holá pitomostBam540iT píše:hmm nic moc.. depo svetla ale uplnej vrchol vkusu je to denni sviceni na bmw :// bleju

jinak teda poslední dobou jak sleduju chytráky, tak se vyloženě těšim, až budu prodávat tu moji

up pro hezký auto
Zdravim,
3. Rozlesteni laku
http://wizardead.rajce.idnes.cz/
Piste, volejte, rozumna domluva vitana..
3. Rozlesteni laku
http://wizardead.rajce.idnes.cz/
Piste, volejte, rozumna domluva vitana..