Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 328i sedan, alpinweiss, 386tkm

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Muzzy

#1 Příspěvek od Muzzy »

Předmět: prodám BMW 328i e36 sedan

Přesné typové označení vozidla: BMW e36 328i
Druh karoserie: sedan
Obsah: 2793 ccm
Rok výroby: 10/1996
Výkon: 142 kW
Druh paliva: Benzín
Barva: Alpinweiss 3 - bílá
Počet najetých kilometrů 386000 km
Stav vozidla: pacient (střední až těžký)
Platnost STK: 02/2015
Cena: 35.000 Kč, eko zaplaceno

Popis výbavy: 2x airbag, digiklima, velke BC
VIN: ar06002
Popis provedených oprav: nová vodní pumpa, výměna zadních třmenů (+kotouče a desky), spojkové ložisko (vzhledem ke stavu spojky asi irelevantní...), vyvaření předního prahu u řidiče, dělána komplet přední náprava (TRW, cca 20.000 km), vymena hydrostelu za zanovni, nova gufera ventilu, tesneni ventildeklu
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:
koroze - po zásahu klempíře špatně vyřešená povrchová úprava - projevuje se povrchová koroze, olezlý př. a zad. pravý blatník, kapota nad levým světlem, víko kufru pod SPZ
+ na kapotě je po zásahu vandala zbytek nápisu provedeného řasenkou, vzhledem k plánované výměně kapoty jsem neřešil
Rozlámaný př. nárazník - oparkovaný, orvaný o obrubník a nakonec rozbitý při menším karambolu :oops:
motor - při "zátěži" se rozcvakají hydroštely - ztichnou až po vychladnutí (k autu přidám sadu zánovních); v motoru mizí olej, pravděpodobně gumítka na ventilech (měřeny tlaky válců, všechny přes 11 bar); sání z m50 - není zcela dořešeno uchycení periferií a momentálně trochu přisává falešný vzduch
interier: aktuálně zaseklý zámek volantu, začínající destrukce potahu řidičovy sedačky, rozpadlá kůže na volantu

Poznámka: Myslím, že auto je zachranitelné, problémy karoserie jsou povrchového rázu. Mě už však došla síla a čas na takovéto hrátky.
Auto je myslím vhodné jako základ nějakého projektu, případně na ND, možná záchranu?

Ještě doplním, že auto bylo bourané na předek (po machr rozjezdu a nedobrždění minulým majitelem) - měněny světla, nárazník, maska, chl. stěna...

Prodej bez kol na foto! Cena k jednání

Kontakt: muzzy-tečka-hustej-zavináč-gmail-tečka-com, Tel: 736 129 249

Foto: https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
Netopyr
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Netopyr »

nabouraný, ohnilý, bez kol, elektrika jen vpředu, spojka před výměnou, žere olej, přisává falešnej vzduch... sorry, ale pořád v tom hledám tu hodnotu 35tis Kč...

myslim že cena být cca o 10 měně, tak si to někdo koupí kvůli těm kolům...

... a teď mě kamenujte, ale po e36 koukám, že bych se k ní vrátil ale když vidím tohle, vaří se ve mne krev.

Net.
dkoubic

#3 Příspěvek od dkoubic »

jo bejt to 325ka tak je tak za 15 , tady dejme tomu 20
Muzzy

#4 Příspěvek od Muzzy »

Auto nikomu za tuhle cenu nenutim. Primo v inzeratu pisu, ze cena neni pevna :roll:

Kazdopadne dik za up :)
stellaM3

#5 Příspěvek od stellaM3 »

Chudinka tak ta už asi dosloužila :cry:
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od MattyX Moderátor »

Kdyby autor chtěl, můžeme ot příspěvky smazat ;-)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
surfis
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od surfis »

Sorry za OT. Co budeš dělat s kolama? Že bych vykoupil svoje exkola ;)
Strosek

#8 Příspěvek od Strosek »

Netopyr píše:nabouraný, ohnilý, bez kol, elektrika jen vpředu, spojka před výměnou, žere olej, přisává falešnej vzduch... sorry, ale pořád v tom hledám tu hodnotu 35tis Kč...

... a teď mě kamenujte, ale po e36 koukám, že bych se k ní vrátil ale když vidím tohle, vaří se ve mne krev.

Net.
Co blbneš tyvole? :D Proč se v tobě vaří krev? Sralo by tě, kdyby to za ty peníze prodal?
:D :roll:

Furt je to bílej sedan 328. A těch moc není.
pragdejf

#9 Příspěvek od pragdejf »

myslim že vyklopit na rovinu pravdu je mnohem lepší, než tvrdit top stav a nechat kuli tomu nakyho chudaka prejet pul republiky.

schvalně kolik z vas jelo někdy jak jantaři okouknout naky auto TOPTOP a byla to odjeta ludra? co? hned to pusobi jinak co?

čus muzzy, UP.
Muzzy

#10 Příspěvek od Muzzy »

Probehla vymena hydrostelu za nahradni sadu - zatim se zmena projevuje dobre :) Dale nova gumitka na ventilech (elring) a nove tesneni pod ventildeklem - nejake foto pridano na disk. Cena zustava ;)

Diky za nabidku, ale OT mi zatim nevadi....

Surfis: kola si zatim necham, kdybych si to rozmyslel dam vedet...
Netopyr
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Netopyr »

Strosek píše:
Netopyr píše:nabouraný, ohnilý, bez kol, elektrika jen vpředu, spojka před výměnou, žere olej, přisává falešnej vzduch... sorry, ale pořád v tom hledám tu hodnotu 35tis Kč...

Net.
Co blbneš tyvole? :D Proč se v tobě vaří krev? Sralo by tě, kdyby to za ty peníze prodal?
:D :roll:

Furt je to bílej sedan 328. A těch moc není.
ne, nevadilo by mi kdyby to za ty love prodal - každá věc má svýho kupce.
vadila mi ta cena, každej si myslí že má kus ze zlata - nicméně po tom, co prodávající udělal opravy které popsal výše, tak už ta cena tak nesmysl ná nejni :c)

Net.
STEPANTT

#12 Příspěvek od STEPANTT »

byl bych potencionální zájemce ale bohužel musim čekat až se prodá moje 316i a i když je v pěknym stavu je problém jí prodat kdyby to vyšlo tak se ozvu :wink: pokud ti to ovšem někdo nekoupí rychlejc :D
Odpovědět