Nic neprodávám, ale chtěl bych sem hodit upozornění na jedno velice dobře vypadající auto.
Jedná se o toto :
Kód: Vybrat vše
http://auto.bazos.cz/inzerat/39155634/BMW-525D.php
Bohužel realita je naprosto jiná. Buďto prodávající autům naprosto vůbec nerozumí, nebo čeká na pitomce, co auto vezme, jak je..
Musím uznat, že auto je hezké a iinteriér perfektně zachovalý. Tím to končí. Motor táhne dobře, ale bohužel hlučnější turbo se nedá přeslechnout a vibrace, které se přenáší do interiéru taky ne. Další věc, co mě zarazila byla ta, že s autem jsem se mohl projet asi tak 500m v obci a padesátkou, když jsem se chtěl s autem projet dal, tak se pan strašně divil, proč. Další věc, která se nedá přeslechnout je ta, že nápravy (přední i zadni) jsou absolutně vymlácené, a dost klepou i při přejetí malých nerovností, a co je nejhorší je převodovka, ta je těsně před smrtí. Nikdy nebyl ani dělaný olej a filtr v ní. Převodovka kope při řazení a to dost, navíc řadí ve vysokých otáčkách.. Když jsem začal pánovi chyby auta říkat, tam mi neustále tvrdil, že je vše v pořádku a že auto je po prohlídce v servisu, která ale proběhla před rokem a půl. Když jsem řekl, že auto bych vzal, ale chci slevu, tak jsem narazil. Prý je o auto takový zájem, že auto zmizí do patnácti minut po mém odjezdu, jelikož auto ještě nebylo prodáno, tak asi nejsem sám, kdo auto odmítl..
Takže doporučuji koupit auto o 20000kc dražší, ale v dobré kondici, než tohle za 150000 Kč, ale nasypat do něj hned 30000 Kč a doufat, že převodovka do týdne nepadne úplně..