Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E39 530i sedan 02/2003 Pokračujem, SLEVA

Pouze vozidla BMW!
Zpráva
Autor
petabmw

#21 Příspěvek od petabmw »

S naftou mas pravdu!kdyz si sednu do bmw 39,46,38 tak zedim v bmw ale novy modely me pripadaj jak lacina cina 8O
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od matal Moderátor »

Toť otázka jaký auto dál.. sám ještě nevím, ale jedno vím, musí mít webasto, bydlení na sídlišti je na prd..
ani se nebráním myšlence,že si tuhle 530i nechám dál, na koncern výkon většinou stačí, a výbavu to má velmi slušnou..
takže, co bych se trápil tím co dál. 8) :P
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
jozin7

#23 Příspěvek od jozin7 »

Pochybuji o tom ze neni rozdil mezi e60 a e 39.Delas dobre,nech si tomnez to prodat casem za par korun,vis co mas doma.Je pravda ze podobne vykony maji dnes dvojlitry ale zas mas klasiku,tech aut bude jen ubyvat uz.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od matal Moderátor »

Prodej pozastaven, ted ještě káru potřebuji pár dnů, týdnů..
Sice jsem přez prázniny něco hledal, několik zájemců se ozvalo, jeden vážný zájemce, docela seriozní borec, nicméně nějak na prodej nemám ted čas, hlavně nemám čas na psaní SZ, když někdo má zájem zavolá, přijede se podívat,
ještě jednou upozorňuji, že je to 11 let staré auto a kosmetické vady má, technicky je na tom velmi dobře..
Jinak nové zadní brzdy jsou už tam..
jozin7

#25 Příspěvek od jozin7 »

Prave proto ze ma 11 let by si kazdy predstavoval cenu do ,,kila,,a jeste s plnou nadrzi.V dobe turbodehtu se to spatne prodava,nech si to a udelas nejlip.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od matal Moderátor »

Prodej pokračuje, mám vyhlídnuté nějaké káry,
SLEVA na 160.000,-kč dohoda u auta možná..

Jsou nové zadní brzdy a desky, nový olejový separátor, již jednou měněný se ukázal býti vadný, nový olej Mobil1 5W40 a filtr..
Lucifer

#27 Příspěvek od Lucifer »

Jen k tý spotřebě :D

Mám 525i e39 Tour s automatem a jezdím 14-17LPG a nějak mě to nesere :D Jezdím teda s hodně těžkou nohou, ale zase si to auto užívám 8) Ale poslední 4 měsíce jezdím 99% město takže proto ta spotřeba :)

Jinak co máš vyhlídnutého po e39 to mě zajímá pokud se můžu zeptat? Sám nevím co bych si někdy koupil po e39.... :wink:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od matal Moderátor »

Láká mě V8, úplně rozhodnutý nejsem, protože potřebuji webasto, bydlení na sídlišti je na prd..
maxmin

#29 Příspěvek od maxmin »

Co se týká rozdílu mezi e39 a e61, tak ten je podle mě obrovský (a mezi e61 a f11 ještě větší, to podle mě kombinuje to nejlepší z obou generací a ještě něco přidá navrch :-)).
Měl jsem e39 540i touring troufám si říct že v hodně super stavu a nejvyšší výbavě co jsem viděl dohromady v jednom autě.
Teď mám e61 545i s aktivním řízením a dynamic drive, hud a.t.d.
Nevím sice jak jezdí "obyč. soc." e6x pod 300HP a bez dynamic drive :-D Ale co se týká jízdních vlastností té mé, tak je to naprosto nesrovnatelné s e39.
Je větší, mnohem pohodlnější i na nízkoprofilových kolech, ale přitom daleko stabilnější i ve vysokých ryhlostech. Taky má výrazně nižší spotřebu (na dálky srovnatelnou s e39 530i).
Na druhou stranu v e61 mě hodně štve ovládání klimy, rádia a.t.d., Idrive je pomalý. Není kam položit mobil. Zvuk (hifi DSP) mi v e39 mi připadal daleko čistší, detailnější a vyvážěnější než v e61 (taky hifi DSP - logic7). Do e6x už se nedávala ani dvojitá okna, která jsem na e39 zbožňoval. Také mi nejde otevřít sklo 5.dveří, když jsou otevřené, což v e39 jde.
(při ládování kufru nadoraz často pomohlo otevřít sklo a posunout pár věcí v kufru zhora abych mohl 5.dveře dovřít.)
U e39 jsem ještě řídil auto, teď si připadám že řídím počítač.. když sednu do e46 od ženy, tak si připadám jako zpět ve zmenšené e39 :-) Takové poctivé jednoduché mechanické auto, kde nic nevrzne.

Každopádně pokud uvažuješ o e60/e61, tak rozhodně doporučuji dynamic drive!
Odpovědět