Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
745il vladni,2004 vymena mozna
prodam nebo vymenim 745i long 245kw e65/e66 2004 1.majitel vláda cr,puvodni velky tp,naj.238tis,2x klic,nova stk,nove naplne,filtry+predni brzdy civky,svicky xenon.vybojky,automat radi jako novy,interier velmi zachovaly,vse funkcni,nepise zadnou chybu,bohata vybava-razeni z volantu,el.roletky,cerna kuze,klima,navigace,drevo,4x el.vyhr.sedacky atd vse original, na zadnich dveřích mirna oderka,nabízejte jen realne nabídky-oboustranny doplatek mozny,vymena nejlíp za e39m5,rs6,nabidnete,+pridam zimni pneu dunlop runflat cena na vymenu vyssi
- Přílohy
-
- sLIv0OA0zWZIbUlzY3jl9trdMhJ9g8I4tZkVhpuTg3dSvIzVcpNuka2At0o5jENW9JjPYmI.jpg (65.76 KiB) Zobrazeno 4895 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady je víc fotek, komforty ani ventilaci to fakt nemá, jak s tím ta "vláda" mohla jen jezdit?
))
http://auto.bazos.cz/inzerat/37829406/7 ... -mozna.php

http://auto.bazos.cz/inzerat/37829406/7 ... -mozna.php
-
- Kontaktovat uživatele:
a tak to já zas prodejce chápu, prostě mu to není příjemný jak o věci, kterou prodává mluvíte.... Prodejce by si měl vymínit zda OT ani či ne.
dále, nejezdila v tom vláda, ale jistý RNDr. Libor Ambrozek
(takovej ten šmejd co si hrál na slušňáčka, ale nějak mu nehrály finance tak raději přiznal, že dům za 10 mega není z úplatků, ale z cestovních a dalších náhrad). Co vím, tak tenhle člověk jezdí vlakem takže 7er social edition pro něj byla víc než velmi luxusní auto.
a mimochodem, jsem rád, že si ti šmějdi pod vedením upřímného Grosse kupovali social editions. Přecejen, platil to náš stát. Na druhou stranu, nedělám si iluze o tom, že tohle auto možná "zcela náhodou" stálo stejně jako by bylo skvěle vybavené...
sorry za OT.
můj názor je, že prodejce bude muset jít dříve či později s cenou dolů. Obdobná auta se prodávají o 20-50 tisíc levněji a často již mají LPG. (Což lidé u takhle vybavené sedmičky většinou preferují)
dále, nejezdila v tom vláda, ale jistý RNDr. Libor Ambrozek

a mimochodem, jsem rád, že si ti šmějdi pod vedením upřímného Grosse kupovali social editions. Přecejen, platil to náš stát. Na druhou stranu, nedělám si iluze o tom, že tohle auto možná "zcela náhodou" stálo stejně jako by bylo skvěle vybavené...
sorry za OT.
můj názor je, že prodejce bude muset jít dříve či později s cenou dolů. Obdobná auta se prodávají o 20-50 tisíc levněji a často již mají LPG. (Což lidé u takhle vybavené sedmičky většinou preferují)