Přesné typové označení vozidla: BMW 530i E39 Manuál
Druh karoserie:sedan
Rok výroby:02/2003
Objem válců:3000
Výkon:170kw- 231HP
Druh paliva:BA95
Barva:Toledo blau metalic
Počet najetých kilometrů: 218.000km,. momentáleně najeto 228.000km,pořád jezdím..]
Stav vozidla: velmi dobrý
Platnost STK: 09/2015
Cena: 169.000,-Kč. SLEVA na 160.000,-]
Popis výbavy:Všechny 4 klíce-2xDO, 10x airbag, vyhřívané sedačky s.el.ovládáním a pamětí, multifunkční volant, tempomat, Navi 16:9 bez TV modulu,rádio s kazetovou mechanikou, CD changer na 6cd, Parkovací senzory PDC P+Z. zadní el. roleta, roletky v zadních oknech, sky vak, zadní sklopná sedadla, tažné na 2tuny,DSC, ABS, xenony, velur koberečky,sklopná a vyhřívaná zpětná zrcátka, Vzduch.filtr Green atd. Zimní pneu Kleber cca 5mm, myslel jsem, že je v loňským létě dojedu,ale nevojel.

Popis provedených oprav: Pravidelná bězná údržba, vyměněný olejový separátor, těsnění ventil.výka, tyčky stabilizátorů, fajfky ke svíčkám, olej měněný ve 215t.km, . NOVÝ OLEJ,FILTR, SEPARÁTOR(vada již jednou měněného separátoru), nové zadní brzdy+destičky)]
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: prolínají hadice od serva, těsnění nádobky intenzivního ostřiku, mlží se levá mlhovka,slabší ruční brzda bolest E39, občas kulisa řadičky-další bolest E39, výhledově brzdy(origo BMW destičky cca 50%), kosmetické vady způsobené stářím-kamínky, parkování našich spoluobčanů.. atd
Kontakt: 603 541 801 Volat po 15hod prosím.., matal@seznam.cz nebo SZ
Foto: Lepší fotky dodám, jen co se dostanu k umytí auta
Svoji 5er vlastním od roku 05/2007, kupoval jsem ji v Renocaru Brno jako 4leté auto, s nájezdem 117.000km, a za neslušnou cenu,nové stálo 1.990.000,-Kč,
dostala vždy co potřebovala, vždy jen origo díly, olej jezdím 5W40 Mobil 1, serviska byla u Renocaru vedená do 106.000,-km, následně jsem ji servisoval sám s pomocí kamaráda Bulíka, nikdy nebylo potřeba jiného servisu..
Momentálně je 530i stále ve velmi dobrém stavu, po technické stránce si dovolím říci,že je to stav tak A-, A2., karoserie je bez koroze, ale bohužel utrpěla pár šrámů na parkovišti, jako odřené nárazníky, tažným do PZ prahu a dveří- řešeno pojistkou, a PP blatník,když mi dědoušek na sídlišti nacouval do blatníku-řešeno pojistkou, takže byly stříkány oba nárazníky, zadní P.práh a dveře, PP blatník, opískovaná Př.kapota..
Volant je lehce ošahaný na levé polovině, řídím převážně levou, osezený středový šev na řidičově sedačce.. Používám jen kosmetiku BMW jak na kastli, tak na kůži a interier.
Spotřeba benzínu je velmi zajímavá u motoru M54, v létě jezdím podle BC za průměr 9,2L/100km, v zimě za 9,5L/100Km, nejnižší údaj podle BC mám průměr 7,2L/100 při jízdě v rozmezí 80-120Km/hod a to nejsem brzda provozu.. Spotřebu ve městě neřeším, to je nicneříkající údaj.. Spotřeba oleje je u M54 známá, výměnou separátoru se to dost zlepšilo..
Pokud mě jěště něco napadne, doplním..
Prosím místní chytráky, aby se věnovali jiným vozům..

Prodávat nemusím a nijak na prodej nespěchám, klidně si svoji 5er nechám dalších 8let, tak mě ušetřte případných zájemcu,že za 50k přijedou hned..

PS:Ještě jedna poznámka: Kdo nemá na telefon nemá většinou ani na auto..

Pěkný den..

jedno z mála aut v čr s origo km a jasnou historií.
 jedno z mála aut v čr s origo km a jasnou historií. . Mam to same jen rv 9/2000. Příklad: Itálie a zpět, ve 4 plné auto a jízda dle povolených rychlostí - spotřeba 7,6l......teď jsem byl ve Vysokých Tatrách, plné auto, jízda jen mimo dálnice, spotřeba 6,5l (stejná jako Kia 1,6 od kamaráda, za kterým jsem se držel)
. Mam to same jen rv 9/2000. Příklad: Itálie a zpět, ve 4 plné auto a jízda dle povolených rychlostí - spotřeba 7,6l......teď jsem byl ve Vysokých Tatrách, plné auto, jízda jen mimo dálnice, spotřeba 6,5l (stejná jako Kia 1,6 od kamaráda, za kterým jsem se držel) 

,nastesti jesto jsou lidi co si koupi V8 ci V 12 v benzinu.Auto mas hezke,myslim tu e39,jen ja bych za to tolik nedal,doplatil a sel rovnou do e60 530i,jeste lepe 545i,jen muj nazor.At se to proda teda uz ti preji.
 ,nastesti jesto jsou lidi co si koupi V8 ci V 12 v benzinu.Auto mas hezke,myslim tu e39,jen ja bych za to tolik nedal,doplatil a sel rovnou do e60 530i,jeste lepe 545i,jen muj nazor.At se to proda teda uz ti preji. V Mku E61 je ale porad uchazejici...
 V Mku E61 je ale porad uchazejici...