Díky za vyčerpávající odpovědi, opravdu si vážím Vašeho času, který tomu věnujete. Co se týče interiéru, tak už tomu začínám rozumět a při prohlížení fotek už vím, co si hlídat.
Ještě prosím, mohl by mi někdo znalý objasnit mé předchozí dotazy ohledně ICE?
iv0 píše:
* Co navigace a mapy? Je pravda, že velká navigace (CCC Professional) jde počeštit a má v sobě rovnou i bluetooth?
* Jak to pak bude se soubory z USB disku (MP3/WAV/FLAC, co max. velikost HDD)? Zaslechl jsem, že snad verze s navigací neumožňují přehrávat MP3?
* Jsou nějaké prvky výbavy, které se blbě dodělávají a jsou tak "fajn", že by mě později mrzelo, kdyby tam nebyly?
Když koukám na mobile.de resp. na autoscout24.cz tak aut s M-kovými sedačkami v polokůži/alcantaře, s professional navigací, manuálním řazením, šíbrem (ten by byl na Mallorce taky fajn) a xenonama tam pár je. Jsou to podle Vás rozumné volby? Třeba to třetí má docela minimální nájezd, ale jak se v tom ještě moc nevyznám, tak klidně do mě
Jestli jsou podle Vás některé z nich úplně blbě už podle popisu, tak bych to rád věděl, abych je dokázal už pak odfiltrovat sám. Rozpočet, včetně dovezení, přihlášení a nějakého úvodního servisu, je do 20kilo Euro zlaťáků (ty dražší bych asi zkoušel smlouvat, aby to vyšlo):
*
jedno
*
druhé
*
třetí s performance volantem...
*
čtvrté
*
páté
*
šesté