Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Postup výmeny řadící páky E87 automat
to se mylis-ramecek zustava a sroubek tam urcite neniboris77 píše:Jsem si celkem jistý, že musíš vycvaknout plastový kryt kolem řadicí páky, nadzvednout i s kůží nahoru a pak by tam měl být vidět šroubek.Bobo píše:Zdravím potřeboval bych vyměnit hlavici řadící páky u E87 v automatu. Poraďte někdo postup jak to rozebrat ... díky

http://www.ebay.de/itm/SCHALTKNAUF-fur- ... 258b7b84b7
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
No dal jsem do D rval za to jak eskymáckej pes ale páka drží jak skála, oddekloval jsem ale žádné aretace jsem si nevšimnul 
jde o hovadinu mám podrápanej ten vrchní plast je to auto mojí mladý a orvala to prstýnkama chtěl jsem to nějak opravit (asi stříknout stříbrnou ) ale nemůžu ji sundat. Kupovat novou za "dvojku" se mi kvůli kosmetice fakt nechce...

jde o hovadinu mám podrápanej ten vrchní plast je to auto mojí mladý a orvala to prstýnkama chtěl jsem to nějak opravit (asi stříknout stříbrnou ) ale nemůžu ji sundat. Kupovat novou za "dvojku" se mi kvůli kosmetice fakt nechce...
-
Zde je návod na výměnu řadící páky u automatu:
- Přílohy
-
- how_to-_replacing_the_automatic_gearshift_knob.pdf
- (74.39 KiB) Staženo 316 x