Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
(Ne)Brzdění motorem
-
Zdarec, mám takovej (zatím) mensí problém. Když jedu na jakýkoliv stupeň a pustím plyn tak NĚKDY se stane, že auto jede jakoby dál jakobych stále stál na plynu (ale nezrychluje) pak to tak úplně trošičku pocukne a začně to brzdit motorem.
Jak jsem dojel, tak jsem WDčkem vyčistil ten mechanismus klapky + lanko co šlo vidět. Zatím jsem to neodzkoušel.
Nějaké nápady?
E36 325.
Díkec
Jak jsem dojel, tak jsem WDčkem vyčistil ten mechanismus klapky + lanko co šlo vidět. Zatím jsem to neodzkoušel.
Nějaké nápady?
E36 325.
Díkec
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
V jakých otáčkách jsi "dal nohu z plynu"?
K úplnému vypnutí dodávky paliva do motoru dochází jen při počátku decelerace nad 1500 rpm.
K úplnému vypnutí dodávky paliva do motoru dochází jen při počátku decelerace nad 1500 rpm.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
najlepsie si to vsimnes na ekonomery...ked ti auto brzdi motorom tak ho mas na 0 a pokial nie tak ti vyskoci cca ako na neutrali(cca 2l)...
ked je motor studeny tak ti zacne brzdit motorom od vacsich otacok, pri zohriatom sa to uz znizi...pri tych mne niekedy nechce brzdit pri 1500ot ale staci trosku tuknut do plynu aby sa zdvihli otacky o par sto a uz to ide
ked je motor studeny tak ti zacne brzdit motorom od vacsich otacok, pri zohriatom sa to uz znizi...pri tych mne niekedy nechce brzdit pri 1500ot ale staci trosku tuknut do plynu aby sa zdvihli otacky o par sto a uz to ide

-
-
Ten ekonoměr moc nesleduju, nepřijde mi moc přesnej a navíc si kolikrát jaksi líta jak chce. a ono kolikrát lepší nevidět
Stejně tak jak jsem ze začatku byl nadšenej z vekyho BC, kterej ukazuje aktualní spotřebu a dojezd..pak jsem to furt sledoval a byl nasranej, jak to klesá
Od té doby pustím temploměr a zbytek ignoruju 

Stejně tak jak jsem ze začatku byl nadšenej z vekyho BC, kterej ukazuje aktualní spotřebu a dojezd..pak jsem to furt sledoval a byl nasranej, jak to klesá

-
-