Pročetl jsem úplně celé vlákno a tak taky přidám svůj
OSOBNÍ názor, proč jsem se nakonec rozhodl pro e61.
Za svůj život, jsem už nějaký ty vrtule měl, vždy to byli auta 5-10 let stará.Pak jsem si řekl,že si koupím něco novějšího a koupil X5. Po 6 letech jsem prodal se ztrátou 600k a usoudil jsem, svezení super,ale že příště tolik peněz už do auta nikdy nedám, když se vlastně slušně svezu i v levnějších kusech.
Tak jsem začal špekulovat čím X5 nahradit v cenovce tak do 200-300k.
Koupil jsem si e91 320d....říkal jsem si, že mi to bude na naše cesty a hustotu naší dopravy stačit.
Byl to omyl a zhruba po 6 měsících šla z domu...byla na mě malá a slabá.
Tak jsem začal přemýšlet jestli E65 nebo E60/61.
Chtěl jsem, aby to trochu jelo a nevycucalo mě to peněženku.
Takže benzín V8 jsem vyřadil hned, páč LPG nemám rád a bez plynu je to žrout.
Sedma v 3.0d nějak závratně nejede a 740d jsem nechtěl, tak volba padla na E60/61 3.5d.
Další věc je taky to ,že mě teda osobně moc záleží na tom, jak auto vypadá z venku, ale i uvnitř,jak se mi alespoň trochu nelíbí, tak si ho nekoupím . A tam prostě 5er nad 7er má navrch.
5er vyhrála proto, že z venku když má M-packet je fakt nádherná a interier v M-packetu mi taky nějak nevadí, tím ale nechci tvrdit to, že by nemohl být hezčí a kvalitnější.
E65 je pro mě z venku ošklivka Betty

a nikdo mi to nikdy nevyvrátí a k tomu ten taky interier není zrovna žádná desing pecka....i když musím přiznat, že pohodlíčko a pocit z jízdy je v ní fakt oproti e60/61 trochu jinde.
Pak si taky myslím to, že si někdo raději koupí 5er, páč s 7er by na sebe moc upozorňoval a vybočoval s řady.....a všichni známe závistivý čecháčky v čele s hodnými sousedy.
To je asi tak vše co mě ted napadá.
Jinak chlapy...psát ,že je e60/61 "sračka" je podle mě trochu mimo mísu od fandů značky,což si myslím tady vesměs jsme! To mě připadá, jako by to psal malej bezvýznamnej čecháček, co si honí ego a koupil si er7, aby si ho lidi všimli!!!
Napsal bych spíše, že má nějaké ty mouchy, ale berte v podtaz, kolik zase po silnicích jezdí pětek a kolik podkáte za den sedmiček. To se pak nedivím,že máte u vás v servisech er7 méně často ,než er5 se svými mouchy!