a myslíš že ja si tam motorku nikdy nepujčíl? ale mě to prostě autem baví, přiště chci zkusit projet celé turecko autem, snejk byl sedmou na Gibraltaru apod. prostě mi to cestování žerem.
pro mě je to i menší stres, když jsem letěl letadlem do Dubaie, tak do doby než člověk nasedne do letadla tak je to dost stres, jakože stihnout vlak, bus, přestup, odbavení, vše musí vyjít, pokud něco nevyjde, tak money investovany do letenky sou v hajzlu, letadlo nepočka, celou dobu navíc taháš kufry. i pokud jedeš autem tak se muže auto posrat, otec mě např vezl na letiště svym MB Vito, najeto 50k a ma to od novoty, v pohodě mě zavezl a tyden na to se auto posralo na dalnici u Brna, kdyby se to stalo cestou na letiště, tak neletím nikam zorganizovat tak rychle odvoz bych asi nedal, leda stopem. když jedu autem tak je mi vše jedno, s přitelkyni a kamaradama sednem do auta, povídame si, pustíme si film, chlámem se, pokud jedem dvouma autama tak si vysíláme vysílačkama, když jsme jeli dvouma E65 tak jsme si předavali na dalnici z okynka flašku metaxy jako štafetu a každej krom řidičů se v autě napil a dalo se to zase do další e65
možná vám to přijde špatné, uchylné a vůbec cokoliv, ale nás to baví, je to prdel. při předjíždění na okreskách hlasí auto co už předjelo auto co bude předjíždět kdy muže, vymýšlíme ruzny soutěže, občas i naschvaly, kdy kamaradovi kterej s nama jel druhej kamarad každý večer spalil pojistku od klimy a on furt řešil proč mu auto pálí pojistky.
nebo jsme brali v E65 kamarada co ma fabiu a tydle auta mu nic neříkaj, vzadu jsme mu zapli výhřev sedačky a on si toho 100km ani nevšiml a pak řešil že ho ten chlast hrozně zahřál.
možná to je dětinský, ale nás prostě hrozně baví tydle auta užívat, mám kamarada zpěváka (Ezyway) a když jedu s někam na výlet v F01 nebo F10 tak je to prdel, maj puštenýho logicka, zpívaj apod. Pro někoho je auto jen pro přepravu z bodu A do bodu B a někdo naopak těma autama žije, baví mě že znam každej šroubek, že si umím poradit když mi v Srbsku praskne vodní hadica apod.
další věc je že jsem se autem dostal na lepší místa, většinou tam kde se lítá letecky je to drahý, nás vyšla loni Lefkada na 10k na osobu na 7 dní, v ceně bylo 2x denně jídlo v restauraci, cesta BMW na LPG, ubytko,(10eur noc s klimou a ledničkou)