Mám asi hloupý dotaz, jelikož vlastním E91 a ted jsme pořídili ještě E87 tak se chci zeptat, když vozidlo není z výroby vybaveno loketní opěrkou, zda jde dodělat a jestli stačí koupit jen loketní opěrku nebo zda je třeba ještě koupit ten středový tunel?
Tak už je to vyřešeno. Byl jsem v BMW kde mi řekli, že potřebuju i středový tunel, který je na konci jiný. Nakonec jsem ho nepotřeboval, ten starý jsem řezal a řezal až to tam nakonec sedlo jako prdel na hrnec, jen koupíš vzadu ten plast a je hotovo a drží jako kdyby tam patřila. Takže stačí jen sehnat samotnou opěrku což se občas dá kolem 1500 kč a je hotovo. Jinak dodělání v BMW jen materiál 8500,-kč
Hoď se mfotku té loketky jak vypadá prosím Tě?? Nebo já mam moji origo popraskanou a nevím jestli jí přečalounit nebo koupit novou Tak mě zajímá jestli máš stejnou a popřípadadě z kama jsi ji sehnal?? Inzerce?
Je to originalni kozena operka je koupena na bazosi, je skoro nova bez jedineho skrabance a myslim, ze cena 1500 je dobra cena. Ano cena byla i s tim tunelem, ktery neni potreba.
ceny slušný mají, všichni i chtějí poslat do ČR, ale když má dojít na placení, tak mi skoro nikdo nikdy neodepsal...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex