jj, původně to bylo na polských značkách, motor po smrti to auto už je skoro legenda stejně jak to m3 kupé ve stejné barvě překopané na obyčejnou karoserii
snad údajně angličan předělaný na poláka....pak to koupil čech který tvrdil že mu polák neposlal papíry....proto prodal dál za cca 150tis a nový majitel sehnal papíry z D a ted to prodává dál to je na malej román
zas řešite hovadiny u ///Mka za ubohych 250000kč nebal bych se toho za ty love . logicky nebude topovka . každopadně pokud jste to nebyli projet atd tak bych se zdržoval slov jako po smrti a ostatních " chytrých a rozumných úsudků "
nikdo netvrdí že musí být teď motor po smrti, nebo ve špatném technickém stavu... Bavíme se tu o pochybné minulosti, nesedící papíry, vyhoštění majitelé atd... To je celé
Podívat se, projet a udělat závěr... mě osobně, pokud by byl motor v cajku, by bylo jedno jestli to měl Pepa z maďarska a Pjotr z polska a dalších 15lidí, který to nabourali z každý strany... za ty prachy asi není nad čím polemizovat
spíš mě udivuje, že lidi dneska furt věřej na nějaký razítka, jako na důvěryhodnej údaj
Ano je to překopané UKčko, noty asi nakonec dostali ztoho poláka (ono je to mělo ale auto bylo snad psané na jeho manželku nebo tak něco)
Každopádně když se prodávalo zde bez not tak klepalo v motoru a byla na výměnu spojka a brzdy.. Dle všho se motor dělal ale jestli i spojka a brzdy to nevím
Každopádně od poláka by to mělo mít už tři majitele
To se kě mě dostalo a ty první informace jsem slyšel po tel. od prvního majitele z čr
Ale vzdyt je jedno, kolik to melo majitelu, pokud nekdo udelal ten motor, tak bych to za ty prachy vzal i presto jak tu nekdo psal, ze yo bylo omlaceny ze vsech stran... me nikdy nezajimalo kolik se na aute vystridalo majitelu, ale v jakem je auto realnem stavu.. takze pokud je dobrej motor tak co si nekoupit E46 M3 Cabrio za 250?
fabledwarrior píše:Ale vzdyt je jedno, kolik to melo majitelu, pokud nekdo udelal ten motor, tak bych to za ty prachy vzal i presto jak tu nekdo psal, ze yo bylo omlaceny ze vsech stran... me nikdy nezajimalo kolik se na aute vystridalo majitelu, ale v jakem je auto realnem stavu.. takze pokud je dobrej motor tak co si nekoupit E46 M3 Cabrio za 250?
_milan_ píše:zas řešite hovadiny u ///Mka za ubohych 250000kč nebal bych se toho za ty love . logicky nebude topovka . každopadně pokud jste to nebyli projet atd tak bych se zdržoval slov jako po smrti a ostatních " chytrých a rozumných úsudků "
co psal jeden kluk na e46foru tak se byl s tím autem projet a že motor je zralý na výměnu (sám má m3, takže může porovnat)