Tak jsem si konečně dopřál ten komfort a sehnal si DO sadu na svojí E36. V originálním klíči http://tntautotuning.com/pics/keyless/bea2.jpg je tlačítko na odskok kufru, a jelikož E36 nemá tuhle možnost v reperotáru tak mě napadá na co tu funkci zapojit.
Fantazii se meze nekladou, takže napadá vás jakou zajímavou funkci ovladat na dálku? Výhřev sedaček, klakson, angel eyes...?
ne ten motorek zapojíš na výstup z té dálky pro otevření kufru(třetí tlačítko na klíčku) I když teď nevím jestli máš origo dálku nebo nějaký univerzal nevidím tady fotky
Je to presne tak. Taky jsem to tak mel zapojeny na byvale E36 mozna bych celej ten mechanismus nekde ve sklepe nasel. pokud bys chtel tak se ti podivam
mam magicar a odskok kufru super věc jak zde bylo psáno sehnat 1 servo motorek s kouslem táhla na aukru záležitost 100kč a když sundáš koberec tak to udidíš jak to tam napasovat
Zdravím, měl bych taky jeden dotaz k tématu. Koupil jsem e36 se zavařeným víkem kufru a odskok, který tam je udělaný, 8 let nefungoval kvůli přerušenému drátu Po elektrický stránce jsem to rozchodil, ale elektromagnet nemá dost síly na otevření zámku ani jen při zacvaklé západce u otevřeného víka a při zavřeném kufru je potřeba zatáhnout ještě cca 2x tolik pro otevření. Dá se ten mechanismus nějak poštělovat nebo upravit, aby chodil výrazně lehčeji? Dříve to prý normálně otevíralo.