Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Alpina B3 E36 - informace

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

fabledwarrior píše:
MattyX píše:
fabledwarrior píše:No to by mě zajímalo, jaké má Alpina brzdy:D
Stejný jako 325i - v případě B3 :)
Já myslel, že má nějaký lepší, když tu někdo psal o upgradu brzd:D
Jo má je stejný, ale slabý uznejte na 250koňasů. Nebo kdyby to chtěl někdo swapnout třeba do 320i. :) Proto píšu radši posílit, nejlíp cestou z M3.
Docela jsem v inzercích pár E36 M3 třmenů, brzdičů a posilovačů zahlídl. Na B8 nevím co je za breake system tu znám jenom na obrázků. :)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Diky Maysnerovi za info, jinak ano omlouvam se.. 3.4 neni, ta 225kw verze je e46 3.3s.

Jako tam je vazne veskera kabelaz uz roztahana? V kazdym aute Alpina? Treba i elektrika na sedacky nebo na licht paket a podobne? To jsou yam proste svazany konektory a nazdar?:D To je pak pecka.

Jinak to auto za 120, jak jsem psal, ani bych necekal, ze to bude nejaka topovka a pocital bych se rzi.. ale kdyby to nebylo nic extremniho a za jizdy neodpadavala podlaha a casti karoserie, tak to neni nic neopravitelnyho nebo tak ne?

Jeste jsem se chtel zeptat, ty pridavny ukazatele u budiku byla jen priplatkova vybava? vtom co jsem si vyhlidl to neni... jsou tam jen ty modry budiky.
Maysner

#23 Příspěvek od Maysner »

fabledwarrior píše:Diky Maysnerovi za info, jinak ano omlouvam se.. 3.4 neni, ta 225kw verze je e46 3.3s.

Jako tam je vazne veskera kabelaz uz roztahana? V kazdym aute Alpina? Treba i elektrika na sedacky nebo na licht paket a podobne? To jsou yam proste svazany konektory a nazdar?:D To je pak pecka.

Jinak to auto za 120, jak jsem psal, ani bych necekal, ze to bude nejaka topovka a pocital bych se rzi.. ale kdyby to nebylo nic extremniho a za jizdy neodpadavala podlaha a casti karoserie, tak to neni nic neopravitelnyho nebo tak ne?

Jeste jsem se chtel zeptat, ty pridavny ukazatele u budiku byla jen priplatkova vybava? vtom co jsem si vyhlidl to neni... jsou tam jen ty modry budiky.
U te me je ta elektrika i ve vypisu vybavy. Jinak byla vybavou absolutni holota. Velky BC tam nekdo dodal a ja uz jsem si pak ve svym aute dopojil nejaky krabicky a budu tam dal pridavat vybavu jak budu dokupovat. K sedackam je tam elektrika minimalne na vyhrevy, airbagy, dofuky. Je tam dost konektoru, elektriku mam z auta rok venku

Pridavny budiky za priplatek. Mozna je v zakladu mely ty automaty, protoze u tech to tam ukazuje zarazenej stupen, u manualu je misto toho tusim teplota oleje v diferaku
Odpovědět