Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e34 520i 24V M50B20 sedan

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
ZaK
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ZaK »

Prodám BMW 520i 24V e34

Přesné typové označení vozidla: e34 520i 24v
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 3/1992
Objem válců: 1991ccm
Výkon: 110kw
Druh paliva: benzín
Barva: Diamantschwarzmetaic - černá
Počet najetých kilometrů: +- 275000
Stav vozidla: odpovídající stáří a kilometrům
Platnost STK: 8/2014
Cena: 15000,- kč

Popis výbavy: kůže (kdysi bílá), střední BC, FL zrcátka s výhřevem, osvětlení s bodovkama, mlhovky, manuální klima ("funkční")

Popis provedených oprav: uložení zadní nápravnice, zadní tlumiče, zadní pružiny, uložení zadních tlumičů >>> namontováno 12/2012

Popis nutných oprav, nebo nedostatků: spojka (teoreticky stačí obložit), přední tlumiče+pružiny+uložení viz níže...

Kontakt: 608478976 sedy.martin@seznam.cz Uh. Hradiště / Zlínký kraj
Foto: na vyžádání

Vozidlo je pojízdné, ale má své mouchy a kosmetické vady. Sem tam mírná koroze a nějaký ten ďolík. Halvní problém je špatná spojka. Možná stačí nechat obložit lamela možná ne. Kamarád nechával obkládat někde v Uh. Brodě za cca 900 a zatím spokojen. Prodávám na dojetí (popřípadě někomu kdo mu bude chtít dát ještě šanci) a nebo na ND, ale V CELKU !!! V prosinci 2012 namontovány nové zadní tlumiče, pružiny, uložení tlumičů a uložení zadní nápravnice. Takto provozováno cca do února 2013. Pak jsem pořídil e39 tour a e34 byla odstavena. K vozidlu přidám NOVÉ NENAMONTOVANÉ přední tlumiče, pružiny a uložení tlumičů a nějaké to drobné náhradní "smetí" . Už se mi s tím nějak nechtělo hrát. Sice mi tu nezavazí ale stojí tu zbytečně a někomu třeba ještě poslouží. Cena k jednání .
OT povoleno, ale prosím k věci a bez hlášek typu "za pět to vezmu"
Odpovědět