PROSÍM NEŘEŠTE CENU ZA JAKOU HO PRODÁVÁM, je to mnou nastavená cena, namakal sem se na něm hrozně moc a je to moje srdcovka, vím co je na něm uděláno, takže za 40 a podobně opravdu nedám...
Z finančních důvodů prodám svoji e 36 325i sedan. Jedná se rok výroby 1993 tj motor m 50 b 25 TU- vanos verze.Motor má najeto okolo 150 tis km, je v nějlepší kondici, auto tvrdí 280 tis km, od dovozu do čr nebylo stočeno- nechával jsem prověřit, nicméně vhledem k měněným dílům je nájezd nesmyslné číslo. Auto dostalo velký servis, viz seznam. Výbava- M paket(originál díly žádná druhovýroba),přední okna v elektrice, elektrická zrcátka, vyhřívané ostřikovače i zrcátka, kožené sedačky s výhřevem, kožený volant s airbagem, samozatmavovací zrcátko, velký palubní počítač, manuální klimatizace,loketní opěrka,origo rádio včetně cd changeru,telefon, černá stínítka i madla a stropnice.
NUTNÉ OPRAVY:Nicméně pár vad má- Nefunkční ABS( mohu sehnat jinou jendotku za cca 300Kč), kosmetika- maska, nárazník přední by chtěly nový lak, pp dvěře byly promáčknuté na jendom místě( opraveno ale dle mě by to chtělo předělat), řidičova sedačka poškozená kůže a kosmetické vady po letech provozu, šikly by se nové caplíky na tapece.
Ohledně ceny sem ochoten se bavit, ovšem ne po telefonu ale na místě u auta. Vím co je na něm mnou uděláno a kolik jsem proinvestoval, auto mám dva roky a najel jsem cca 15 tis km. CENA ZA AUTO 80 tis Kč Chápu že internet je jich plný za menší částky ale zase v jakém stavu...
Seznam oprav( není zde úplně vše, skoro ke všemu faktury a fotodokumentace)
svíce obyč
převodovka,kardan,hardyna+práce+olej
Podběh
hlavice radící páky
termostat
nemrzka
díly -prkotiny do int a exterieru
desky předek
desky zadek
silentbloky-přední 2ks
vanos repas sada
poloosy
filtr
svíčky 2 krát
koleno sání
vanos-tesnění
ventildekl tesneni
velké bc +instalace
relé
palivová pumpa
čepy přední náprava meyle
chladič nový
spojovací tyč řízení pp
čepy na pp i lp rameno meyle HD
zadni horní uložení tlumiče 2ks
přední horní uložení tlumiče 2ks
blatník 2ks
spojková sada
rameno pp
blinkr
podvozek komplet-stavitelný
zadní silentbloky
silentbloky stabilizátorů
tyčky stabilizátorů zadek+ předek
natřený podvozek
vystříkané dutiny
vyvařené prahy
natřený výfuk preventivně
kompletní očista motoru
vypreparování nepotřebné kabeláže likvidace neonů
upevnění tapeců
opravení elektriky oken a zrcátek
opravení zasekávajícího se zámku
domek termostatu-hliník
čidlo venkovní teploty pro výhřev ostřikovačů
vetily topení
těhlice pp
jedna m lišta
maska
ledvinky
vodní pumpa
víčko chladiče
Cd changer
A daší...
pár fotek zde : http://uloz.to/xFogBY4M/auticko-rar
províce foto či info dejte vědět v případě zájmu, tel 724 813 420
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.