Cena: 133000 CZK ( dohoda mozna )
Auto je prihlasene v Nemecku a nachadza sa u mna v Mnichove.
Kontakt: cez RP
Vybava: M paket, vyhrievane spätne zrkadla a zamky, vyhrievane dyzy ostrekovacov, zentralne zamykanie s dialkovym ovladanim, siber, elektricke stahovanie okien vpredu, automaticka klima, vyhrievanie sedadiel, zatmavovacie spatne zrkadlo
Zdravim klubakov.
Predavam svoje auto na letnych znackach ( 03-11 ), kedze pekne dni vyuzivam viac motorku ako auto. BMW som kupil pred 2 rokmi tu v nemecku od prveho majitela so 120 tisic km. Pri tom stave a plnej servisnej knizke ani nemuselo byt pochyb o tom, ze kilometre zodpovedaju. Dal som na nom urobit servis ( Inspektion II ) a vymenit skoro vsetky ulozenia prednej a zadnej napravy ( Meyle HD ). Pri tejto prilezitosti sa vymenili aj zadne tlmice ( jeden tiekol ) za Sachs Advantage.2013 Limo dostala novy chladic ( Behr ), novu vodnu pumpu ( Valeo ), novy termostat ( Febi ), termospinac ( BMW ) a klinovy remen ( Continental ). Auto sa dostalo aj profesionalneho vycistenia a vylestenia laku, pricom lak je na celej karoserii povodny ( zmerane ). Tento rok Limo presla TÜV-om, v ramci kt. boli vymenene zadne brzdove vedenia ( tahaju sa odpredu od brzdoveho valca ),uchyty stabilizatora vpredu a nova hardyspojka. Interier je velmi zachovaly, ma originalne koberce, sedadla su pevne a koze nema ziadne dierky alebo poskodenia.
Tu link k viacej fotkam :
http://s655.photobucket.com/user/newedd ... 23i%20Limo
Velmi dlho som hladal limuzinu v originalnom stave s M Paketom, preto viem, ze tato uloha nie je vobec lahka. Jasne nie je to ani M3, ani cabrio, ani E46tka, ale je to top zachovany originalny kus E36. Ci uz podla niektorych pre niekoho tu hodnotu nema, alebo ma, to nechajme tak.
Tie spätne zrkadla ( ak si to niekto vsimol ) su original M, ale neboli povodne na aute. Originaly mam tiez, a mozu byt namontovane, pre zachovanie povodneho stavu.
Par obrazkov :