Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e60 530dA - M look (NAVI prof,TV)

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel

#1 Příspěvek od Pavel »

Přesné typové označení vozidla: BMW 530dA E60
Druh karoserie: Limuzína
Obsah: 3000ccm
Rok výroby: 02/2005
Výkon: 160KW
Druh paliva: nafta
Barva: silbergrau metallic (šedá metalíza)
Počet najetých kilometrů ~205000km
Stav vozidla: dobrý
Cena: 249000Kč
Kontakt:721543982

Popis výbavy : automatická převodovka 6-ti stupnová,ABS,8x airbag,4x okna v el,zrcátka v el,šíbr v el,černá kožená sedadla v el s pamětí řidiče,vyhřívaná přední sedadla,el nastavitelný volant,tempomat,multifunkční volant,handsfree,PDC přední i zadní,DTC,automatická klimatizace,klimatizovaná přihrádka,navigace profesional LCI,CD/DVD,TV a Bluetooth,palubní počítač ,dělené zadní sklopné sedadla,dinamic drive,Bi-xenony s natáčením,DPF odtsraněno,2x klíč,serviska + brožurky

doplnující info - ///M paket přední a zadní nárazník,prahy a blatníky origo M5,alu kola 18 Mpaketové,M nášlap, prahové nášlapy a kolečka budíků M5

popis provedených oprav:nová řemenice (klasickej problém 3.0d),oleje - filtry,odtranění a zaslepení klapek sání,vyměn CCC modul (idrive) za novější verzi s faceliftu (LCI) - kdo trochu zná E60 tak bude vědět že do určité roku profesionální navigace umíraly,vyřešil jsem to z novějšího modelu ty by neměly už dělat problémy,momentálně řeším ještě opravu regulátoru napětí na aletrnátoru.nově nalakovanej přední nárazník bo byl strašně dostřílený od kamínků a poškrábaný,ted v prosinci vyměněn jeden vstřik ..

popis nutných oprav :špatná žhavící jednotka,regulátor napětí na altíku a zlobí šíbr (jezdí normálně ale neustále se vrací) .. samozřejmě přispůsobím i slevu k daným problémům ..

dotazy zodpovím po tel nebo SZ ...

foto.
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Pavel

#2 Příspěvek od Pavel »

k těm blatníkům M5 ... jediná vada na kráse že nesedí dobře k nárazníku,protože jak víte tak M5 má jinej nárazník jak Mpaket a na pravé straně i odstín barvy auta ... bohužel předchozí majitel kterej to dělal to nevychytal ...takže je několik variant ...

1. bud to neřešit tak jak já ..
2.koupit v barvě normální,vyměnit a ty M5 slušně prodat (maj větší hodnotu)
3.můžu to udělat i já takhle ale zatím to nechávám bejt ..

.. jde o to že jsou o 7mm kratší jak origo seriové ... tudíž lehce jsou přes blatník viz foto ... tohle zjištění padlo při lakování nárazníku kdy při spasování to se to nešlo sladit.. protože nárazník byl dobouchaný a poškrabny od minulého majitele (mám i foto) a já myslel že stím jenom drcnul a že to půjde zase sladit ... bohužel :-/

proto to neřeším a nechávám to takhle na rozhodnutí dalšímu majitely...

foto ...

Obrázek

foto původního poškození ..

Obrázek

to je tak vše ke kosmetické vadě celého auta ... :-) jen tak pro info ..
Odpovědět