srovnat sedmu a Ečko je trochu mimo mísu, ty Ečka sou takovy žebraci, když MB tak jedině SLevrone píše:Cusky. Docela rad bych se chtel zeptat pánové na volbu BMW a MB . Co takhle souboj BMW E 65 750i a MB E 211 E 55 AMG ???? Do ceho by jste sli??? Diky (taky asi pujdu od BMW) myslim ze E-Classe je dobrá volba.......Filozof píše:nevim no ... mě ten mercedes přijde prostě tuctovej jako audi....
Možná nějakej s AMG packetem...ale jinak 7er vede jak pěkná E38 tak e65 facelift... v černé barvě naleštěné s pěknýma kolama ...
JMercedes... luxus super výbava taky ...ale nuda...stějně jako A8 mě nebere ikdyž 6litr jede jak ze snu.
céčko rezne už roky 2002-2004 jsem viděl orezlé kolem dokola ...jsem koukal.
Takže mi přijde že mercedes dost rezne. Možná S-ko ne ale jiné třídy docela hodně.
No tak trochu drobatko jsem jen chtel srovnat motor 750i a E 55 co je vetší FULLLJaraX píše:srovnat sedmu a Ečko je trochu mimo mísu, ty Ečka sou takovy žebraci, když MB tak jedině SLevrone píše:Cusky. Docela rad bych se chtel zeptat pánové na volbu BMW a MB . Co takhle souboj BMW E 65 750i a MB E 211 E 55 AMG ???? Do ceho by jste sli??? Diky (taky asi pujdu od BMW) myslim ze E-Classe je dobrá volba.......Filozof píše:nevim no ... mě ten mercedes přijde prostě tuctovej jako audi....
Možná nějakej s AMG packetem...ale jinak 7er vede jak pěkná E38 tak e65 facelift... v černé barvě naleštěné s pěknýma kolama ...
JMercedes... luxus super výbava taky ...ale nuda...stějně jako A8 mě nebere ikdyž 6litr jede jak ze snu.
céčko rezne už roky 2002-2004 jsem viděl orezlé kolem dokola ...jsem koukal.
Takže mi přijde že mercedes dost rezne. Možná S-ko ne ale jiné třídy docela hodně.
Pravda je že u Mercedesu jsme trochu ve slepé uličce, nevím jak je to teď s kvalitou vozu u současných BMW, ale u MB je to tedy špatný a starý dobrý Mercedesy už pomalu dojíždí.butthead740 píše:kamarad ma W221 S500 2006 a vetsi sracku a kasicku sem snad vzivote nevidel.. to auto ho stalo na servise vic nez byla kupni cena..