Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e91, 320d, BBS 18', carbon, M-paket doplňky
Prodam e91, 320d, rok 2006, najeto poctivych 212000km, pred cca 3000km vymena turba (novy original za 40000,-...zadny repas!!!) auto ted jede a fouka jako nove. Koupeno pred dvema roky v Nemecku na vlastni pest. Vybava: panorama strecha, vyhrivane sedacky, multifunkcni sportovni trirameny volant, parkovaci asistent zadni, automaticka klima, oblozeni interieru v carbonu, zadni svetla a predni ledvinky M-paket, letni sada na origo BBS 18' palcu (mam dohromady 2 sady techto stejnych disku a to 4 kola stribrna a 4 kola v cernem matu...momentalne viz foto jedna strana cerna a druha stribrna) dale pridam zimni sadu na origo 17' palcu kolech ( styly kdyztak do zpravy)
Auto je v naprostem poradku a ma hotovou technickou na dalsi dva roky. Mazlil jsem ho jak jsme mohl, ale potrebuji do vetsiho, takze je tu moznost i vymeny za e61 530d, nebo 530i od roku 2006.
V pripade prodeje ho nabizim za pevnou cenu 239000,-
Info a dalsi foto do zpravy...
Auto je v naprostem poradku a ma hotovou technickou na dalsi dva roky. Mazlil jsem ho jak jsme mohl, ale potrebuji do vetsiho, takze je tu moznost i vymeny za e61 530d, nebo 530i od roku 2006.
V pripade prodeje ho nabizim za pevnou cenu 239000,-
Info a dalsi foto do zpravy...
- Přílohy
-
- image.jpg (153.35 KiB) Zobrazeno 2361 x
-
- Interier
- image.jpg (51.43 KiB) Zobrazeno 2359 x
Pánove byl jsem tady od vlozeni inzeratu nekolikrat a zadna reakce. Az dnes mi prisla zprava na meil, ze nekdo reagoval, tak se omlouvam, ale chyba neni na me strane. Piste radsi primo na meil b2p@volny.cz dik!