Předmět: BMW e36 320i, M52
Přesné typové označení vozidla:
Druh karoserie: sedan
Rok výroby: 12/1995
Objem válců: 1991ccm
Výkon: 110kW
Druh paliva: BA95
Barva: zelená
Počet najetých kilometrů 245000km
Stav vozidla: výborný
Platnost STK: 05/2015
Cena: 55000Kč
Popis výbavy: výhřev sedaček, airbag, digitální klimatizace, velký BC, tempomat, xenony, led AE, elektrická přední okna, elektrická zrcátka, přední mlhovky, dálkové ovládání, cd changer, vyhřívaný řidičův zámek, homologovaná zatmavená skla, kouřové blinkry
Popis provedených oprav: výměna přední brzd (desky, kotouče), nové obložení ruční brzdy, nová visco spojka a vrtule, nový vzduchový a kabinový filtr, nové silentbloky (plné M3), tyčky řízení a čepy řízení, zánovní tlumiče a čepy, nové přední i zadní uložení tlumičů, všechny díly Meyle HD, nová geometrie, čerstvě naplněná klimatizace, nové pneu, nový lak, nová STK, EKO poplatek UHRAZEN
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:
Kontakt: 774409393, dhracek@seznam.cz
Foto:
http://zungi.rajce.idnes.cz/BMW_e36_320i/
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e36 320i EKO UHRAZEN, NOVÁ STK
-
ááha
tak potom jo no
, tak určitě je to sport no, nevidím to jako že bych s dotyčným nekomunikoval a něčeho se bál, já auto prodám on kupuje, vždycky jsem to měl tak že když se něco kupovalo tak se zavolalo neřešilo se to přes SMSky. A navíc sám jsem se ptal jestli o auto má ještě zájem, několikrát mi odpověděl že ano ale že nemá čas, dle toho jsem usoudil že to bude nějaká slibotechna a že to nemá cenu. TEČKA