Druh karoserie:sedan
Rok výroby: 1997
Objem válců: 3498 ccm
Výkon: 173kW
Druh paliva: BA 95 + LPG
Barva: zelená metal.
Počet najetých kilometrů:179 000 km
Převodovka: manuální
Stav vozidla: dobrý
Platnost STK: 09/2013 po dohodě možno udělat
Cena: 79000Kč
Zdravím všechny prodávám svoji e39 535I / LPG. Dopředu říkám, že auto není bez chyb. Zcela upřímně uvádím, že jezdím firemní (k)octavií a nemám na něj čas takže auto má trošku mouchy ale myslím, že nic zásadního. Kdo by chtěl průměrnou E39 v osmiválci ale díky plynu z rozumnou ekonomikou a nebude mě peskovat za drobný mouchy čtěte dále, samozřejmě OT se nebráním z dotazy jen do mě

Jsem druhý majitel, auto bylo koupeno v Autecu, WIN:WBADE11040BM56303, koupil jsem v 2005 jako osmileté z 95 tisíci km, cca ve 110 t. udělaná přestavba na LPG, dnes najeto cca 177 tisíc bez potíží. Jezdím denně. Platnost plynové nádrže do 10/2017. Nadrž je válec v kufru 70l. Dojezd na jednu nádrž cca 460-550 záleží na noze a kde jedete a hlavně jak.. Auto jede myslím slušně, ale ten osmi hrnec nutí člověka šlapat na plyn Reálná spotřeba cca 2,3-2,5 Kč/km
Výbava,
M-packet přední a zadní nárazník, LPG, automatická klimatizace, ASC, ABS, tempomat, palubní PC, malá obrazovka 4:3, DVD přehrávač v kufru, navigace (bohužel nemám DVD z map, ztratil jsem), TV (ale nehraje, pač má jen analog tuner) rádio BMW, loketní opěrka výsuvná, dálkové centrální zamykání, mlhovky, parkovací senzory, BT handfree PARROT, výškově nastavitelná sedadla, alarm, el. ovládání zrcátek, litá kola 16", nastavitelný volant, posilovač řízení, tažné zařízení, venkovní teploměr, vyhřívaná zrcátka, multifunkční volat potažený od Denise... nevím jestli j eto všechno tohle mě tak napadlo jak to píšu..
Závady:
Lehce odřené pravé zadní dveře (někdo se o mě otřel) , možná to půjde rozleštit ale nevím..
Lehká koroze na zadním kufru, ne že by auto rezlo, ale byl špatně naštelovaný kufru a tlouklo to do nárazníku a odfoukl se ružek.
Zlobí mi čidlo na vodu občas se rozsvítí že mám zkontrolovat kapalinu ale je ji tam dostatek, vyměnil jsem čidlo i nádobku ale občas to udělá znova už sem rezignoval a jezdím s tím už dva roky. Teploměr samozřejmě v pořádku, auto se nehřeje..
Když vezmu na hulváta kanál na silnici nebo železniční přejezd v letu problikne ABS asi se klepe někde kontakt, ale nenašel jsem to, po vypnutí klíčku pak vše OK
Sundavali mi zadní nárazník a mám pocit že nejdou všechny parkovací čidla ale ještě jsem pod to ani nevlez...
Fotky dodám po víkendu
T. 602 738 949