Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW M6 - Výjimečný stav
Předmět: BMW M6 E63 Coupe
Přesné typové označení vozidla: BME M6 E63 Coupe
Druh karoserie: coupe
Rok výroby: 09/2005
Objem válců: 4990 ccm / V10
Výkon: 373 Kw
Druh paliva: Benzín
Barva: vínová Indianopolis Rot metalíza
Počet najetých kilometrů: 82000 Km
Stav vozidla: SKVÉLÝ STAV!
Platnost STK: 2014
Cena: 699 000 Kč
Popis výbavy: plná výbava - viz. dlouhý popis dole
Popis provedených oprav: v garanci byl měněn hydroagregát SMG převodovky, ve voze jsou zcela nové lamba sondy
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné
Kontakt: Daniel Sychra / dhbikes@seznam.cz / +420 602 304 565
Foto:
Prodám BMW M6 E63 Coupé, r.v. 09/2005, najeto 82000km, po prvním majiteli v ČR, vínová Indianopolis Rot metalíza, interiér černá kůže Nappa, interiérové dekor lišty v černém klavírním laku “Piano finish”, vůz je v plné výbavě: sportovní sedačky s vyhříváním a elektrickým ovládáním a pamětí na 3 řidiče, samozatmavovací vnitřní i vnější zpětná zrcátka, Head Up display, startování tlačítkem start / stop, SMG2 7stupňová sekvenční převodovka s možností řazení pádly pod volantem, automatická 2-zónová klimatizace, 16:9 velká navigace Professional, multifunční volant, iDrive, podsvětlené prahy dveří, světelný paket, ovládání stahování garážových dveří na zpětném zrcátku, klimatizovaná loketní opěrka, klimatizovaná přihrádka spolujezdce, bi-xenonové světlomety s natáčením (adaptivní), měnič na 6 CD, CD MP3 přehrávač, DVD přehrávač, digitální TV tuner, kované alu disky 8,5x 19 přední a 9.5x 19 zadní na zánovní sadě pneu Continental 255/40 19 a 285 35 19, EDC systém - nastavitelnost tuhosti podvozku a řízení, sportovní výfukový systém HARTGE v ceně 60tis Kč!, příplatkový audio hi-fi systém LOGIC7, doplňky řady BMW Performance, např. černé přední ledviny, carbon doplňky interiéru, vše orig BMW, vůz nikdy nehavarován a ve výborném stavu, pravidelně servisován, kompletní dokumentace, servisní knížka, servisní historie, kompletní klíče, 100% technický stav, lak vozu bez poškození, více informací na dotaz. CENA: 699 000 Kč VŠECHNY FOTOGRAFIE ZDE http://sportcar.rajce.idnes.cz/BMW_M6/
Přesné typové označení vozidla: BME M6 E63 Coupe
Druh karoserie: coupe
Rok výroby: 09/2005
Objem válců: 4990 ccm / V10
Výkon: 373 Kw
Druh paliva: Benzín
Barva: vínová Indianopolis Rot metalíza
Počet najetých kilometrů: 82000 Km
Stav vozidla: SKVÉLÝ STAV!
Platnost STK: 2014
Cena: 699 000 Kč
Popis výbavy: plná výbava - viz. dlouhý popis dole
Popis provedených oprav: v garanci byl měněn hydroagregát SMG převodovky, ve voze jsou zcela nové lamba sondy
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: žádné
Kontakt: Daniel Sychra / dhbikes@seznam.cz / +420 602 304 565
Foto:
Prodám BMW M6 E63 Coupé, r.v. 09/2005, najeto 82000km, po prvním majiteli v ČR, vínová Indianopolis Rot metalíza, interiér černá kůže Nappa, interiérové dekor lišty v černém klavírním laku “Piano finish”, vůz je v plné výbavě: sportovní sedačky s vyhříváním a elektrickým ovládáním a pamětí na 3 řidiče, samozatmavovací vnitřní i vnější zpětná zrcátka, Head Up display, startování tlačítkem start / stop, SMG2 7stupňová sekvenční převodovka s možností řazení pádly pod volantem, automatická 2-zónová klimatizace, 16:9 velká navigace Professional, multifunční volant, iDrive, podsvětlené prahy dveří, světelný paket, ovládání stahování garážových dveří na zpětném zrcátku, klimatizovaná loketní opěrka, klimatizovaná přihrádka spolujezdce, bi-xenonové světlomety s natáčením (adaptivní), měnič na 6 CD, CD MP3 přehrávač, DVD přehrávač, digitální TV tuner, kované alu disky 8,5x 19 přední a 9.5x 19 zadní na zánovní sadě pneu Continental 255/40 19 a 285 35 19, EDC systém - nastavitelnost tuhosti podvozku a řízení, sportovní výfukový systém HARTGE v ceně 60tis Kč!, příplatkový audio hi-fi systém LOGIC7, doplňky řady BMW Performance, např. černé přední ledviny, carbon doplňky interiéru, vše orig BMW, vůz nikdy nehavarován a ve výborném stavu, pravidelně servisován, kompletní dokumentace, servisní knížka, servisní historie, kompletní klíče, 100% technický stav, lak vozu bez poškození, více informací na dotaz. CENA: 699 000 Kč VŠECHNY FOTOGRAFIE ZDE http://sportcar.rajce.idnes.cz/BMW_M6/
Zdravím klubáky.
Chtěl bych všechny varovat před touto vránou.
Dnes jsem proseděl v Praze 4 hodiny, než pan majitel přijel na smluvenou schůzku v servisu. O tom v jakém stavu dorazil a že je tak nějak mimo sám sebe psát nechci.
Hned po prvním testu na tloušťku laku bylo při předprodejní prohlídce v BMW servise jasno.
Kromě sloupků nad okny hodnoty 200 a více, zadek 340+.
Určitě to jede jak kráva, ale z lidí dělat blbce a na BMW klubu, kde by měla fungovat solidarita a vzájemné pomoc je alespoň pro mě hodně za hranou.
Dodávám, že pan Sychra podepsaný pod inzeráty je pouze prostředník a s ním byla komunikace naprosto v pořádku.
Chtěl bych všechny varovat před touto vránou.
Dnes jsem proseděl v Praze 4 hodiny, než pan majitel přijel na smluvenou schůzku v servisu. O tom v jakém stavu dorazil a že je tak nějak mimo sám sebe psát nechci.
Hned po prvním testu na tloušťku laku bylo při předprodejní prohlídce v BMW servise jasno.
Kromě sloupků nad okny hodnoty 200 a více, zadek 340+.
Určitě to jede jak kráva, ale z lidí dělat blbce a na BMW klubu, kde by měla fungovat solidarita a vzájemné pomoc je alespoň pro mě hodně za hranou.
Dodávám, že pan Sychra podepsaný pod inzeráty je pouze prostředník a s ním byla komunikace naprosto v pořádku.
Jestli to starání spočívá v amatérsky zmrveným sání (viz fotky jinde, stock airboxy vyměněné za kónický bez ničeho jak u hajtry za 50k) a lhaní o historii...HuNTeR píše:Určitě to bylo střelený ? Já znám majitele a auto dlouho,a vim že nikdy nebylo ani na kytování...A že se o ty auta stará.
Není třeba možný že je to tim že to bylo na povrchový upravě laku ?
Už to, že dal vzadu facelift světla a dopředu jen blinkry bylo podezřelé, teď je jasné proč.

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli jsem tě pochopil dobře,ale kde si viděl ty fotky s tím sáním ? Co já vímza tu dobu co má auto se nikdy se na něm nedělal lak,vyjma keramický vrstvy a nikde v tom inzerátu nevidim něco co by neodpovídalo tomu co o tom autě vím.! Další věc je pokud to tak bylo u předchozího majitele.Závěrem jen chci říct z mého vlastního pohledu že za ty peníze si myslím že to je dobrý auto.Ale tak každýho věc. Na netu jsou i za 800-900Dally píše: Jestli to starání spočívá v amatérsky zmrveným sání (viz fotky jinde, stock airboxy vyměněné za kónický bez ničeho jak u hajtry za 50k) a lhaní o historii...
Už to, že dal vzadu facelift světla a dopředu jen blinkry bylo podezřelé, teď je jasné proč.

No ono 700 tisic za auto je spousta penez a kdyz uz je nekdo do auta chce dat, tak da radsi o sto vice, aby mel jistotu a auto mu delalo radost. Ono ostatne porizeni si auta je jen z poloviny splnena mise, ty maintenance náklady stejne jsou s pojistenim takcca 200 tisic rocne. A pak uspora pri porizeni sto tisic neni relevantni argument...neni to podle meho nazoru dobrej deal...ale to je jen muj nazor..at se kazdy rozhodne sam
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně auto za 700 to už je dost...Proti tomu nic nemám,ale prostě nekterý komentáře mi nepříijdou adekvátní ke stavu toho auta.Motor funguje super,převodovka taky já vim že bouraný nebylo.Ale to neví nikdo na 100% pokud není 1. majitelem.Z mého pohledu je to kup dobrej protože je to bez investic.Ale já sem pouze pozorovatelKlein píše:No ono 700 tisic za auto je spousta penez a kdyz uz je nekdo do auta chce dat, tak da radsi o sto vice, aby mel jistotu a auto mu delalo radost. Ono ostatne porizeni si auta je jen z poloviny splnena mise, ty maintenance náklady stejne jsou s pojistenim takcca 200 tisic rocne. A pak uspora pri porizeni sto tisic neni relevantni argument...neni to podle meho nazoru dobrej deal...ale to je jen muj nazor..at se kazdy rozhodne sam

Tak to myslíš špatně...HuNTeR píše:Nevim jestli jsem tě pochopil dobře,ale kde si viděl ty fotky s tím sáním ? Co já vímza tu dobu co má auto se nikdy se na něm nedělal lak,vyjma keramický vrstvy a nikde v tom inzerátu nevidim něco co by neodpovídalo tomu co o tom autě vím.! Další věc je pokud to tak bylo u předchozího majitele.Závěrem jen chci říct z mého vlastního pohledu že za ty peníze si myslím že to je dobrý auto.Ale tak každýho věc. Na netu jsou i za 800-900Dally píše: Jestli to starání spočívá v amatérsky zmrveným sání (viz fotky jinde, stock airboxy vyměněné za kónický bez ničeho jak u hajtry za 50k) a lhaní o historii...
Už to, že dal vzadu facelift světla a dopředu jen blinkry bylo podezřelé, teď je jasné proč.Jo jinak k těm světlům,já myslim že mezi e63 a e63 LCI je rozdíl vpředu právě jen v diodových blinkrech

Ať ti majitel poví sám. A hodí fotku motoru, bude jasno. BTW za stejnou cenu můžu mít od známého 2007 Individual M6 s 25tis. km, která je nebastlená a opravdu (hlavně motoricky, což je u S85 největší problém) jako nová. Takže cena je opravdu relativní, a padá rychleji než M3...
Mrzí mě, že u nás mlží nejen profesionální šmelináři, ale už i rádoby fandové.