Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
aaa
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Tak to je na pováženouriegerr píše:Kéž by mě auto stálo 139tis. Za auto jsem dal 149tis. + 25tis kola + 29tis servis (spojka, olej v motoru převodovce a kardanu, veškeré filtry) Auto je pěkný, nezhuntovaný. Nepomlouvejte auto co jste nevideli.

http://www.bmw-club.cz/inzerat/prodam-m ... vu-po-5708
Kromě toho, že tacho jí jde asi pozpátku, kola na autě byla, fotky byly na bazoši.
Myslím, že na bmwklubu, kde inzerát uvidí tak akorát pár místních zvědavců, můžete být klidně upřímný (Zjistil jste, že ani s novou spojkou to moc nejede nebo čistě na kšeft...). Pomůže to s prodejem víc, než tu lidem tvrdit, že M5 za tyhle peníze je bez investic.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Já jen nechápu tu logiku toho, kdo to prodává... dobře.. koupil auto.. je nahovno, něco do něj vrazil a chce se ho zbavit. ale když někdo hodí na BMW klub M5tku E39 za 195k v TOP stavu, tak to asi někomu bude podezřelí a kažej se v tom začně rejpat.. Kdyby aspoň napsal.. jo tohle je v háji, tohle taky a tohle jsem udělal, tak si toho možná někdo všimne a dá dokupy ten zybtek, takhle se o prodejci bude šířit akorát negativní reklama a auto mu snad zůstane na furt 

M power holt neco stoji jenom na beznym servisu a novy pneu, komplet brzdy, smetena spojka nebo treba SMG prevodovka je pri tomhle stari uz holt beznej servis...
Vrazit do M5 100 tis. Kč jenom za uvodni servis neni nic az tak neobvyklyho a zadnej trochu soudnej kupec nemuze predpokladat, ze za 150 nebo 200 tis se da koupit M5 ve skutecnym TOP stavu.
Docela i rozumim tomu, ze prodavajici do auta nejaky penize nasypal a ted chce alespon cast zpet. Jediny co nemam rad je ceska manie staceni tachometru...
Vrazit do M5 100 tis. Kč jenom za uvodni servis neni nic az tak neobvyklyho a zadnej trochu soudnej kupec nemuze predpokladat, ze za 150 nebo 200 tis se da koupit M5 ve skutecnym TOP stavu.
Docela i rozumim tomu, ze prodavajici do auta nejaky penize nasypal a ted chce alespon cast zpet. Jediny co nemam rad je ceska manie staceni tachometru...
On zkouší dost vydělat, aniž by auto doopravdy dal dopořádku (pokud to ještě jde). Což je smutný, ale typický, viz. ta M5 se Supersprint svodama, kterou šmelináři z Kladna inzerují jako "udržovaný vůz pro fandu značky" za dvojnásobek výkupní ceny.tonye36 píše: Docela i rozumim tomu, ze prodavajici do auta nejaky penize nasypal a ted chce alespon cast zpet.
A tuhle E60 (která je původem kradená, po Albánským bossovi, a má motor na výměnu, sám jsem ji vezl na diagnostiku) nakonec pánové z Brna koupili za 280tis. a prodávají hned dál za 450:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/m ... oFrom=list
Někdo to koupí a až si prověří vin, zjistí že má vlastně stříbrnou M5 s jinou výbavou...