Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 520i Touring r.v. 2003 PRODÁNO - smazat
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesné typové označení vozidla: E39 520i
Druh karoserie: Touring
Rok výroby: 2003
Objem válců: 2200ccm
Výkon: 170 koní
Druh paliva: benzín
Barva: Wasserblau metalic
Počet najetých kilometrů: 195 000
Stav vozidla: velmi slušný
Platnost STK:8/2013
Cena:93 000,- (podle toho na jakých kolech) samozřejmě dohodě u auta se nebráním...
Popis výbavy: Xenony, dešťový senzor, sportovní vyhřívané sedačky (polokůže), radio s CD a ovl. na volantu, tempomat, el. zaklápěcí zrcátka, DSC III, parkovací asistent vpředu i vzadu, Isofix, odnímatelné tažné, které nebylo evidentně moc využívané; další věci na které jsem zapoměl...
Popis provedených oprav: nové těsnění pod ventilovým víkem, zadní brzdy, opravený displej BC a rádia - už nikdy více rozsypaný čaj.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: 0
Kontakt: 777 882 814
Auto jsem si dovezl před dvěma lety z Německa sám po ose se 180 000km. Mělo škrábanec na nárazníku a rozbitý světlo vzadu (fotky mám). Svého důchodce (předchozí majitel) jsem narozdíl od některých ostatních inzerátů viděl. Kilometrům bych věřil, mám i řadu papírů. Stav odpovídá. Není to nové auto, takže sem tam se nějakej škrábanec najde, ale celkově bych řekl že je to fešák.
Foto:
Druh karoserie: Touring
Rok výroby: 2003
Objem válců: 2200ccm
Výkon: 170 koní
Druh paliva: benzín
Barva: Wasserblau metalic
Počet najetých kilometrů: 195 000
Stav vozidla: velmi slušný
Platnost STK:8/2013
Cena:93 000,- (podle toho na jakých kolech) samozřejmě dohodě u auta se nebráním...
Popis výbavy: Xenony, dešťový senzor, sportovní vyhřívané sedačky (polokůže), radio s CD a ovl. na volantu, tempomat, el. zaklápěcí zrcátka, DSC III, parkovací asistent vpředu i vzadu, Isofix, odnímatelné tažné, které nebylo evidentně moc využívané; další věci na které jsem zapoměl...
Popis provedených oprav: nové těsnění pod ventilovým víkem, zadní brzdy, opravený displej BC a rádia - už nikdy více rozsypaný čaj.
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: 0
Kontakt: 777 882 814
Auto jsem si dovezl před dvěma lety z Německa sám po ose se 180 000km. Mělo škrábanec na nárazníku a rozbitý světlo vzadu (fotky mám). Svého důchodce (předchozí majitel) jsem narozdíl od některých ostatních inzerátů viděl. Kilometrům bych věřil, mám i řadu papírů. Stav odpovídá. Není to nové auto, takže sem tam se nějakej škrábanec najde, ale celkově bych řekl že je to fešák.
Foto:
- Přílohy
-
- BMW 520i Touring 2.JPG (158.45 KiB) Zobrazeno 1788 x
-
- BMW 520i Touring.jpg (89.08 KiB) Zobrazeno 1788 x
-
- BMW 520i Touring 3.JPG (102.01 KiB) Zobrazeno 1786 x