Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prodáno
Předmět: BMW e39 530i manual
Přesné typové označení vozidla: BMW e39 530i (manuál)
Druh karoserie: Sedan
Obsah: 2978ccm
Rok výroby: 12/2001
Výkon: 170kW
Druh paliva: Benzín + LPG
Barva: Tmavě modrá metalíza
Počet najetých kilometrů 260 000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 5/2013
Cena: 95000 Kč
Popis provedených oprav:
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: pouze drobnosti
Poznámka: Při rychlém jednání sleva…
Kontakt: SZ
Prodám e39 530i r.v. 2001. Auto má jasnou historii, servisku vedenou do 200tkm (Itálie - jeden majitel), pak dovoz sem a tady tři roky provoz. Je vybaveno LPG s nádrží na 60l, občas blbne za studena, potřeba nechat seřídit.
Z výbavy - velká navi, béžová kůže, el. komforty s masáží, el. volant, dvojitá okna, mult. volant, tempomat, vše el., šíbr, , dešť. senzor, alarm s hlidanim vnitř. prostoru, xenony, cd changer, telefon, el. roletka, dsc, pdc (předek i zadek).
Ze závad - škrábanec od závistivce na pravém boku, ošoupaná sedačka řidiče.
http://postimage.org/image/6r1h8dq9j/
Přesné typové označení vozidla: BMW e39 530i (manuál)
Druh karoserie: Sedan
Obsah: 2978ccm
Rok výroby: 12/2001
Výkon: 170kW
Druh paliva: Benzín + LPG
Barva: Tmavě modrá metalíza
Počet najetých kilometrů 260 000km
Stav vozidla: Velmi dobrý
Platnost STK: 5/2013
Cena: 95000 Kč
Popis provedených oprav:
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: pouze drobnosti
Poznámka: Při rychlém jednání sleva…
Kontakt: SZ
Prodám e39 530i r.v. 2001. Auto má jasnou historii, servisku vedenou do 200tkm (Itálie - jeden majitel), pak dovoz sem a tady tři roky provoz. Je vybaveno LPG s nádrží na 60l, občas blbne za studena, potřeba nechat seřídit.
Z výbavy - velká navi, béžová kůže, el. komforty s masáží, el. volant, dvojitá okna, mult. volant, tempomat, vše el., šíbr, , dešť. senzor, alarm s hlidanim vnitř. prostoru, xenony, cd changer, telefon, el. roletka, dsc, pdc (předek i zadek).
Ze závad - škrábanec od závistivce na pravém boku, ošoupaná sedačka řidiče.
http://postimage.org/image/6r1h8dq9j/
Protože to asi nebude výhřev, ale masáž.
Jinak Hanz se diví že tu ještě je. Já taky. Chtěl jsem si pro něj jet ve středu, pak v pátek, pak sobota/neděle a majitel auto pořád schovává pro někoho kdo si ho zamluvil. Takže mě doma leží kačky a Johny čeká na nejistého kupce. Dvě hodiny po mém telefonu mohl mít peníze na stole on.
Už jsem to vzdal

Jinak Hanz se diví že tu ještě je. Já taky. Chtěl jsem si pro něj jet ve středu, pak v pátek, pak sobota/neděle a majitel auto pořád schovává pro někoho kdo si ho zamluvil. Takže mě doma leží kačky a Johny čeká na nejistého kupce. Dvě hodiny po mém telefonu mohl mít peníze na stole on.
Už jsem to vzdal