Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW E39 528iA sedan

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
JirkaF

#1 Příspěvek od JirkaF »

Přesné typové označení vozidla: E39 528iA
Druh karoserie: Sedan
Rok výroby: 1999
Objem válců: 2,8
Výkon: 142kW
Druh paliva: Benzín
Barva: stříbrná
Počet najetých kilometrů: 280 tis
Stav vozidla: ucházející
Platnost STK: 6/13
Cena: 45 000,-
Popis výbavy: M-Technik tlumiče, 17" kola, Aut klima, radio s cd, changer na 6 cd, multifunkrni volant, alarm, textilní sedačky, automatická převodovka, dřevěné obložení interiéru...
Popis provedených oprav: nová zadní ložiska, oprava prasklého nárazníku
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: prasklé čelní sklo, chybí přední mlhovky, chybí objímka žárovky na prostřední brzdové světlo, chybí čidlo venkovní teploty, koroze kufru, doplnit klimu.
Kontakt: jirka@jirkaf.cz tel 739 417 477
Foto:
Obrázek
Obrázek

Volejte pouze v případě, že máte připraveny peníze a jste ochotni za inzerovanou cenu vůz koupit. Na splátky neprodám a ani nikoho zadarmo vozit nebudu.
EKO poplatek uhrazen, před 2000km, vyměněn olej v motoru a chaldící kapalina, Nová baterka!!!
Jablona

#2 Příspěvek od Jablona »

to si myslis, ze to nekdo koupi, aniz by se v tom svezl ?!?!?!?!
JirkaF

#3 Příspěvek od JirkaF »

:( špatně jsi to pochopil, pokud přijde někdo kdo má peníze na to aby to koupil, tak nevidim nejmenší problém. Ale nepřijde mi normální aby se chodili lidi vozit v cizím autě jen pro to aby se svezli a že jich bohužel není málo - to si může dle libosti každej třeba v AAA auto. Několikrát se mi stalo, že se někdo sveze a nakonec řekne: Jo pěkný mě se to líbí ale mám jenom 30 000,- víc dát nemůžu... to je pak ztráta času na obou stranách.

Není v tom žádnej špatnej záměr, ani to nebylo myšleno špatně.
Jablona

#4 Příspěvek od Jablona »

no vypadalo to, dle vety "nikoho zadarmo vozit nebudu", ze se v tom nemuze nikdo svezt ...
nenapadlo by me, ze budou lidi nekam jezdit jen proto, aby se svezli v jinym aute...zvlastni konicek.... :-)
Odpovědět