Já myslím, že to ani fake není. Je to auto prodávaný v Anglii (ceny velkoobjemových aut jsou tam nižší kvůli nehoráznému pojištění), navíc tenhle má volat pro Anglii na špatný straně, takže tam je asi skoro neprodejný.
kurna chlapi, klasicky mobile trik. Jsem anglican, toto auto jsem pouzival v evrope, ted ho doma jiz nepotrebuju a tak lacino prodavam. Posli 30% zalohu a ja ti ho necham prepravni spol. dopravit az domu. Veskera komunikace pres email. Bylo to i v TV, neverili byste kolik cechacku se na to chytlo a poslalo prachy nekam do UK na zaklade mailu. Schvalne ho zkuste kontaktovat a uvidite
Prodejce normálně komunikuje a trvá na osobní prohlídce a předání.
Poslal mi VIN a adresu... adresa odpovídá fotkám, výpis výbavy podle VIN taky, SPZ je dohledatelná, odpovídá autu, auto je pojištěné..
Jedná se o US verzi, již přestavěnou aby splňovala evropské normy, dovezenou v r. 2006 do Litvy, tam provozovanou a pak exportovanou do UK, aktuální majitel ji koupil v Litvě od prvního.
Auto prý není bourané a jezdí výborně. Hlásí chybu senzoru volantu a nemá DVD s mapou..
V sobotu se na to má přijít někdo dívat. Já jsem byl dneska připraven tam letět, byl jsem s ním domuvený, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslel. Ne proto, že bych tomu inzerátu nevěřil.
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Můj syn potvrzuje totéž, co Jarda výše. Řidičák nemá, takže s tím nejel. ".. okolí je z east london, baraky etc. vypadaji jako u me. Navíc i vyjádření k povinnému pojištění : "Ono to klidne muze stat tech 10,500, tady se opravdu auta prodavaji o mnohem levneji nez u nas. Zato pojisteni na rok potom vyjde na raketu, jen 1,3l auticko na rok stoji kolem 1500liber takze takovy 5litr vyjde na dobrych 5000liber pojisteni za rok.
přesně tak hoši. Já byl v Anglii nějakej čas a auta se tam opravdu dají pořídit cca o 30procet levněji akorát jsem viděl ty pojistky je to vždy známka za sklem a je tam většinou i cena kterou platí...
Je to tam podle věku a let odježděných plus objem a výkon auta.
Ono kupovat takto auto na dálku když jedete jen pro jedno je docela o hubu ...pokud by po cestě byla 3auta tak neřeknu ale muže to bejt klidně vyhození peněz.
Mě na druhou stranu ta cena nepříjde zas bůchví co, je to stará 7 kterou ve světě už nikdo nechce a moc dobře se už dál prodávat nebude . Celkem i mobile.de sleduji atd. a pokud je něco za extra cenu jak to tu mnozí prezentují tuhle 7 , tak je to do 2 dnů pryč tohle je tam už celkem dlouho ....
Jinak k autu , povození to musí být super, to zas jo