Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 320td 110kW Compact, 6rych, 11/2003

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klein_1

#1 Příspěvek od Klein_1 »

Zvazuji prodej sveho oblibeneho vozu, bohuzel jsem si vedom toho, ze se jedna o verejnosti neoblibeny typ, takze budu prodavat velmi obtizne. Inzerat sem vkladam tedy proto, abych zjistil zajem o vuz a prosim o Vasi cenovou predstavu, za jakou je realne prodat. Pokud bude pod moji predstavou, radeji si vuz necham a jeste par let s nim budu jezdit.

Model: BMW E46 320td
Druh karoserie: Compact
Rok výroby: 11/2003
Objem válců: 1995 ccm
Výkon: 110 kW/150 hp
Druh paliva: nafta
Barva: stribrna metaliza
Počet najetých kilometrů 184 200 km
Stav vozidla: ojete, stav velmi dobry
Platnost STK: podle me do 11/2014
Cena: 140 000 Kč
Popis výbavy: automaticka klima, sportovni 3rameny volant, 6*airbag, DSC, vyhrivana sedadla, business radio s CD, bocni prahy, maly spoiler (lista) na zadi.

Vuz zakoupeny novy v AuTec, 4 roky vozlil tatu, od te doby pouzivam ja. Do 80 tis vedena servisni kniha, pote servis u kamarada a u pana Kloudy. Vuz nebyl nikdy havarovany, dvakrat meneny zadni naraznik, nedobrzeni na svetlech a prechodu, jednou lakovany predni prave dvere (odrenina), jednou lakovan levy zadni blatnik (odrenina). Do 80 tis vymeny oleje a servis dle predepsanych intervalu v BMW Bychl, pote olej menen kadych 10-12 tis.km (do 140 tis km Castrol Professional 0W-30, pote Liqui Moly 5W-40 plna syntetika). Vuz ma puvodni turbo, puvodni vstriky, puvodni spojku, s vozem se zachazelo tak, ja se s dieselem zachazet ma (zahrnivani, dochlazovani turba atd). Co se tyka podvozku, tak tam investic bylo jiz spousty. Ve 110tis nova cela ramena (Mayhle), tahla rizeni (LMF), nove brzdy predni i zadni (Zimmerman derovane), ve 165 tisicich nove tlumice (Sachs), nove zadni pruziny LMF zesilene, silenbloky, predni kotouce a desky (origo BMW), ulozeni motoru, novy termostat, nove cepy na zadnich ramenou vcetne siletbloku, ve 182 tis (termostat, nove vzpery zadnich dveri, termostat, hlukova izolace pod kapotou)...Auto je podle me nadstandartne servisovane, nikde nic netluce, nemlati, jedina vada je, ze levy zadni blatnik, tam, kde se lakoval nekdy na podzim, je puchyr...bude opraveno az sleze snih...K vozu jsou zimni kola 16" na alu Dezent (navic jsem koupil origo BMW disky 16" z rady e90,a le nejsou obuta), letni kola 17" 225/45 na alu BMW (style nevim). K vozu je origo stresi nosic BMW.

Fotky dodam, az vuz umyju a nafotim.
Odpovědět