Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
P: BMW e36 328i kombi -> 55 000kč PRODÁNO
Neprodávám já, ale kamarád
Přesné typové označení vozidla:BMW 328i
Druh karoserie:kombi
Rok výroby:1995
Objem válců:2800
Výkon:151kW
Druh paliva:Benzín
Barva:Modrá metalíza
Počet najetých kilometrů
Stav vozidla:dobrý
Platnost STK:(doplním)
Cena:80 Tkč--> rychle 75tis
Popis výbavy:2xAirbag, el.okna, el. šíbr, velkej BC, sport volant, sport sedáky, loketka, atd..
Popis provedených oprav:silentbloky zadní nápravy, uložení zadních tlumičů
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: chyceny zadní lemy, nefunguje BC (asi nějakej kontakt protože u mě v kupé fungoval normálně, žádnej rozsypanej čaj), svítí ABS (čidlo na kole)
Kontakt:774707840
Foto:dodám
Poznámka: na autě fungl nové zimní pneu 15ky..k autu i letní sada 18 s pneu jetyma sezonu
Přesné typové označení vozidla:BMW 328i
Druh karoserie:kombi
Rok výroby:1995
Objem válců:2800
Výkon:151kW
Druh paliva:Benzín
Barva:Modrá metalíza
Počet najetých kilometrů
Stav vozidla:dobrý
Platnost STK:(doplním)
Cena:80 Tkč--> rychle 75tis
Popis výbavy:2xAirbag, el.okna, el. šíbr, velkej BC, sport volant, sport sedáky, loketka, atd..
Popis provedených oprav:silentbloky zadní nápravy, uložení zadních tlumičů
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: chyceny zadní lemy, nefunguje BC (asi nějakej kontakt protože u mě v kupé fungoval normálně, žádnej rozsypanej čaj), svítí ABS (čidlo na kole)
Kontakt:774707840
Foto:dodám
Poznámka: na autě fungl nové zimní pneu 15ky..k autu i letní sada 18 s pneu jetyma sezonu
-
- Kontaktovat uživatele:
Sry za OT, ale myslim , že nebýt tý předělaný kapoty a masky, tak už tu není i za vyšší cenu...sám sháním E36 328i nejlépe touring a na tomhle autě mě tohle dost odrazuje, předělávat to do původního stavu by se mi nechtělo.
A to mi nejde ani tak o prachy co by to stálo, jako o čas... + jestli se nepletu, na nějaký fotce byly vidět i vytažený zadní lemy
A to mi nejde ani tak o prachy co by to stálo, jako o čas... + jestli se nepletu, na nějaký fotce byly vidět i vytažený zadní lemy
-
kapota je věc názoru, osobně se mi taky nelíbí, ale předělat to na origo je snad to nejmenší
zadní lemy jsou taky vytažený..minulej rok to bylo v lakovně na opravu všech orezlých míst, ale lakýra to omrdal, takže kvetou..jenže dodělat lemy a kapotu vyjde na pár kč a to auto za to fakt stojí..motoricky pecka
podvozek nemlátí nikam netáhne
no myslím že do konce týdne bude za 55 pryč
pár zájemců už si domlouvalo myslím schůzku 

-