Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	P: e38 725tds
P3RF3KT píše:Co nechápeš? Si počti tady a možná budeš chápat více http://www.autohificlub.cz/forum/13/167 ... 13-vs-16/0 a začni až někde od spoda číst od 25.11.2012, 20:38 | party_boy
hmm, tak včera jsem neměl čast to pročítat, těšil jsem se na dnešek, že se trošku pobavím, a dnes už je téma v řiti...dá se to nějak odblokovat?
tak ono kdyby někdo doma měl třeba dobrý motor 2,5tds , tak by se z toho auta dal ještě vykřesat život  ale to by borec musel narazit na někoho kdo by to od něj třeba rád koupil podle mě i za 20tis...
 ale to by borec musel narazit na někoho kdo by to od něj třeba rád koupil podle mě i za 20tis...
ale pro někoho kdo to chce rozprodat a vydělat pár tisíc na dílech, tak je ta desítka tak nějak akorát, větší cenu to asi moc nemá

ale to by borec musel narazit na někoho kdo by to od něj třeba rád koupil podle mě i za 20tis...
 ale to by borec musel narazit na někoho kdo by to od něj třeba rád koupil podle mě i za 20tis...ale pro někoho kdo to chce rozprodat a vydělat pár tisíc na dílech, tak je ta desítka tak nějak akorát, větší cenu to asi moc nemá
no právě ta jeho sedma už byl docela vrak a jeho vlastni hloupostí proměňoval až doproměňoval k vraku co zadřel  chtěl místo toho koupit felicii, dostal i nějaké nabídky dokonce i od perfekta, že to s ním za feldu vymění ale pořád se party boyovi nechtělo až to skončilo jak to skončilo. Party boy si teď chrochtá že ho fotřík nezabije ale nechá jej u nich doma, takže má o bydlení postaráno o papání taky tak si žije dále spokojený život. A když bude chtít tak si pučí od papínka lexe, pustí negry na plné koule a může lítat městem
 chtěl místo toho koupit felicii, dostal i nějaké nabídky dokonce i od perfekta, že to s ním za feldu vymění ale pořád se party boyovi nechtělo až to skončilo jak to skončilo. Party boy si teď chrochtá že ho fotřík nezabije ale nechá jej u nich doma, takže má o bydlení postaráno o papání taky tak si žije dále spokojený život. A když bude chtít tak si pučí od papínka lexe, pustí negry na plné koule a může lítat městem 

chtěl místo toho koupit felicii, dostal i nějaké nabídky dokonce i od perfekta, že to s ním za feldu vymění ale pořád se party boyovi nechtělo až to skončilo jak to skončilo. Party boy si teď chrochtá že ho fotřík nezabije ale nechá jej u nich doma, takže má o bydlení postaráno o papání taky tak si žije dále spokojený život. A když bude chtít tak si pučí od papínka lexe, pustí negry na plné koule a může lítat městem
- 
				kalashnikow