Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46, 320D, r.v.98 cenu nabídněte

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pajac

#1 Příspěvek od Pajac »

Ahoj všem,

nabízím svoje auto do frcu. Nutně se ho nepotřebuju zbavit z finančních důvodů nebo tak něco, ale stojí chudák před domem a skoro se s ním nejezdí protože mám už nové. Nejlepší nabídce dám přednost!

Fotky nemám - budu fotit až na přání!

E46
320D
100KW
rv.1998
280000 tkm
technická je do 7.10.2013
tmavě zelená metalíza

auto klima, pouze přední okna v elektrice, multifunkce na volantu. Servis v servise BMW - ale neutorizovaném nicméně opravují pouze BMW, zásadní díly na opravy použity z 90% originál. Na jaře měněný setrvačník a spojka, brzdy: (kotouče, destičky, pakny pro ruční brzdu, trubky k zadním brzdám), loni na podzim generálka vstřikovacíh čerpadla (24 měsíců záruka - zbývá 1 rok - repasováno bylo u BOSCHe) v nedávné minulosti měněny také vodní čerpadlo, přední vyvažovací řemenice, všechny (obě) napínací kladky a řemeny, taky žhavící svíčky. Baterie cca 1 rok stará koupená v AUTOKELLY. Tónovaná skla (pokovená). Potřebné vyměnit brzdovou kapalinu.

Bohužel v létě přestala fungovat klimatizace při diagnostice zjištěno, že vytekla kapalina okolo řemenice na kompresouru takže v nejhorším řípadě nutné vyměnit kompresor, v lepším pouze přední část kompresoru :-(

Nyní jsou na autě zimní gumy a kola s poklicema (originál) 15"
Mám i letní ALU 17" originál (mnoho rovných paprsků), ale pneu na nich jsou akorát tak na dojetí do pneuservisu a vyměnit.

Lak není úplně nejlepší z 5 metrů hezké, ale z blízka jsou vidět následky 14 let věku, řízení ženou a taky havárie, které auto prožilo zřejmě s prvním majitelem. Bylo sice opravené, ale prostě je to už přelakované a s chybama. Také rez na levých předních dveřích dole v rožku zevnitř a taky na zadním blatníku nad nárazníkem. Nutné vidět.

Celkově je auto hezké, jezdí velice dobře, otáčky jdou volně do červeného pole. Max. rychlost je stále 215km/h dle techničáku. Ale pokud má být perfektní tak musí k lakýrníkovi.

Moje představa o ceně je 65000,- Ale jsem ochoten se domluvit, aby tady nestálo ladem.

Praha
tel.: 777135130
Přílohy
DSC00107.jpg
DSC00107.jpg (176.31 KiB) Zobrazeno 509 x
Odpovědět