Zdravím Vás,
strašně se omlouvám sic nevím jestli to píšu do tohoto fora správně, ale mám zájem o koupi BMW E46 a jedno, které by se mi zamlouvalo, jsem našel na prodej na internetu a proto se ptám Vás, jako zkušených v oblasti vozů BMW, jestli toto auto stojí za ty prachy, popřípadě nestojí. Přímý odkaz na něj je zde :
http://www.tipcars.com/#bmw-rada_3/328- ... 22308.html
Mě osobně se líbí, že je to 6ti válec, trošku mě zamrzí že je to pouze jen verze coupé (raději bych preferoval verzi sedan, ale co nadělám), a docela zajímavé je i že má hotovou (a zřejmě i fukční) přestavbu na LPG, což by u tohoto obsahu bylo super. Jen jediná obava jsou ty najeté km. Co dalšího po koupi by toto auto vyžadovalo?
předem děkuji za odpověď.
O.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Stojí to BMW za to?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Tak když už jsi to sem dal... neboj se toho, že to je kupé, taky jsem chtěl sedana a mám kupé a strašně se mi zalíbilo:D Je to stejně velký jako sedan (teda aspoň E36) jen holt nemáš zadní dveře. Jinak dokud se stím nesvezeš tak prd poznáš no... jako je vidět že to má asi fakt tolik najeto viz ty otrhaný sedačky ale zas přeci jen u těhle motorů myslím ani nevadí kolik toho maj najeto a vydrží toho hafo moc. Spíš takový ty ostatní věci jako podvozek brzdy, ramena, čepy a ták... A že to má přejetej interval servisu o 8 tisíc... no a co... vždyť zrovna na ispekci ti stejně prd udělaj a říkaj si za to nehorázný prachy.. vsadím se, že tak 3/4 uživatelů E46 si ten interval resetuje sám a kašle na ně a 100% uživatelů E36 tam nejezdí vůbec:D
-
- Kontaktovat uživatele:
Na jedné fotce, kde je ALU s pneu se mi zdá, že to pneu má bouli....
Jinak, otázka je, co preferuješ. Já osobně, bych nebral stříbrnou barvu, jelikož těch jsou mraky a krom toho, ty chrom lišty, ledvinky atd. v této barvě zanikají.
Také bych to nechal prolézt servisem, co montuje LPG, zda namontované zařízení funguje správně, jelikož je spousta firem co to neumí (LPG jsou z Polska Itálie, apod.,) a pak s tím jsou jen starosti...
Taky mě zaráží, že to jelo přes servis....což s namontovaným LPG u coupé dává dohromady názor, že to byl bývalý škodovkář, co chtěl hodně za málo peněz a podle toho se i stavěl k servisu vozidla (kvalita měněných dílů (Polské, Čínské plastelíny, apod.). Proto bych jej nechal důkladně prohlídnout v servise (zda byl bourán, utopen, apod).
Taková auta nejsou konstruována na 120km/h jako Škodovky, proto by podle toho měly dostávat i odpovídající servis.
Jinak, otázka je, co preferuješ. Já osobně, bych nebral stříbrnou barvu, jelikož těch jsou mraky a krom toho, ty chrom lišty, ledvinky atd. v této barvě zanikají.
Také bych to nechal prolézt servisem, co montuje LPG, zda namontované zařízení funguje správně, jelikož je spousta firem co to neumí (LPG jsou z Polska Itálie, apod.,) a pak s tím jsou jen starosti...
Taky mě zaráží, že to jelo přes servis....což s namontovaným LPG u coupé dává dohromady názor, že to byl bývalý škodovkář, co chtěl hodně za málo peněz a podle toho se i stavěl k servisu vozidla (kvalita měněných dílů (Polské, Čínské plastelíny, apod.). Proto bych jej nechal důkladně prohlídnout v servise (zda byl bourán, utopen, apod).
Taková auta nejsou konstruována na 120km/h jako Škodovky, proto by podle toho měly dostávat i odpovídající servis.
- scooter_x
Zase tam v inzerátu píše, že před 5tkm byly dělaný kotouče + destičky a tlumiče + pružiny. Pokud to je pravda, tak za těch -8tkm může klidně jen nesmazání intervalu přes diagnostiku. Ale chce to prověřit. Plus ta boule na tý pneu opravdu je.
BMW e65 750i 270kW Sterlinggrau
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
BMW e91 330xi 190kW Le Mans Blau M-Paket
BMW e83 X3 3.0sd 210kW Platinbronze
-