Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Prodej E36 318is

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
bboxxx

#1 Příspěvek od bboxxx »

Zdravím,
chtěl bych nabídnout k prodeji celé auto.Nabídněte prosím cenu. Jsem nucen auto odprodat, protože mám jiné a u motoru začal houpat volnoběh. Bohužel mám strašně málo času a trpělivosti na opravu. Ale k autu mám ještě jeden rozebraný náhradní motor a další ND.
Cenu, kterou nabídnete budu respektovat.Ale rád bych ho prodal i s se 17" koly, které jsou bez škrábance a pneu jako nové. Minulé léto nová přední náprava(pružiny, tlumiče Bilstein, úplně nová ramena, brzdy, stabilizátory),před 2 lety nová spojka + setrvačník.
nové zadní tlumiče, mnoho doplňků a jen kosmetické vady. Na autě je velmi zachovalá původní tmavě fialová metalíza a tohle BMW může mít ve správných rukou ještě dlouhý potenciál.
K litým kolům přidám ještě originál zimní pack kol s novým vzorkem i s puklicemi a náhradní letní set hliníkových kol s úplně novým pneu. Plus mnoho doplňků( sportovní zrcátka s blinkry, Angel Eyes, šíbr,rádio, nové zadní plato s repro a příprava pro subwoofer, fólie na zadních oknech,tmavé mlhovky).Interiér zachovalý, černá kůže.
S autem se zacházelo jako v bavlnce a je celou dobu garážováno.Po 8000 km měněný olej.Nová baterie + repas alternátoru, nový chladič. Motor velmi živý, jen u volnoběhu jenom někdy kolísá(podle mě problém v elektrice).

Typ: Bmw 318is Kupé
RV: 1992
Najeto: 280 000 km
Motor: 318is ,104 kW, 1796 ccm
Původ: Itálie (koupil jsem ho kdysi od kamaráda)
STK: do 05/2013
Cena: dohodou

TEL: 775 147 665
Místo: Český Těšín
bboxxx

#2 Příspěvek od bboxxx »

mám i detailní foto, možno zaslat na email
wfuck

#3 Příspěvek od wfuck »

posli foto prosim na flukas1@seznam.cz
Hamis

#4 Příspěvek od Hamis »

také prosím o fotky: takaguja@gmail.com díky :)
Majkl328
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Majkl328 »

ahoj, taky poprosím o foto na maiky_2003@volny.cz díky :)
Odpovědět