Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW E46 323i Coupe

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
nitro157

#1 Příspěvek od nitro157 »

Přesné typové označení vozidla: BMW E46 323 Ci
Druh karoserie: coupe
Rok výroby: 1999
Objem válců: 2494
Výkon: 125/170
Druh paliva: benzin
Barva: tmavemodra metaliza
Počet najetých kilometrů: cca 270 000
Stav vozidla: ojete, kosmeticke vady
Platnost STK: 2/2013
Cena: dohodou, kolem 90 000
Popis výbavy: ABS, elektroka, elektricke sportovni sedaky, origo radio, zimaky, klima, proste auto bez uprav, vse origo
Popis provedených oprav: predni tlumice, olej v diferencialu a prevodovce
Popis nutných oprav, nebo nedostatků: predni blatniky rezave, pravy dodam, zadni viko kufru taky zacina a ted jsem si vsiml ze zespoda jsou skrable prave dvere, podbehy zepredu zacinaji taky reznout a myslim ze by to chtelo pomalu vymenit napinak rozvodu
Kontakt: prosim PM, pak se domluvime na spojeni
Foto: dodam, pozdeji, nebo mailem jakmile k tomu zasednu

Ahoj, auto je pojizdne, denne na nem jezdim, takze kilometry budou stoupat. NENI to fajnovka (lestenka...), ale auto ktere ma 270 tisic a je urceno k jezdeni a ne lesteni. Kdyz bylo potreba neco vymenit tak jsem to nechal vymenit. Bohuzel jsem mimo CR, takze je prohlidka mirne slozitejsi, ale pokud je vazny zajem, tak muzu dojet do CR mezi Rozvadovem a Prahou. To je taky duvod proc auto prodavam. Nechci resit prepis do zahranici - proto se na cene urcite domluvime. Jinak se jedna o dovoz z nemecka, mam jej tretim rokem, najezdil jsem na nem asi 80 tisic a nikdy me nenechalo stat.

Jediny problem u E46 je rez - takze predni blatniky jsem se sice pokousel udrzovat, ale vzdy to vyslo na svetlo sveta :) Mam k tomu pravy novy, ale neni nalakovany a nemam na to ani cas. Predni podbehy zacinaj taky reznout - smerem od blatniku. Takze je potreba se s tim pohrat a nejak osetrit. Zadek je v poradku. Viko kufru rezne mirne od svetylka nad SPZ, nic hrozneho.

Prodam na 16 plechach s novymi zimnimi pneu.
Odpovědět