Druh karoserie: Sedan
Obsah: 3.535
Rok výroby: 1990
Výkon: 232KW
Druh paliva: Benzín
Barva: Černá
Počet najetých kilometrů: 296.000km
Platnost STK: 01/2013 + zaplacen EKO poplatek
Cena: 80.000,- Kč
Popis výbavy:
automatická klima, el.sedačky vpředu - řidičova s pamětí, el.střešní okno, 4x el.okna + el.zrcátka, centrál na dálku, palubní počítač (všechny displeje ok), černý strop, zadní roletka elektrická, ski-vak, alarm Clifford, rádio Kenwood MP3 USB nové (na foto staré), alu 17'' Styling 66 (E39 M-Paket) - barva antracit
Popis provedených oprav, které stojí za to zmínit (chronologicky):
- motor po GO - dělal Kalda, ovšem neznámo kdy - ale pořád jede pěkně

- brzdy komplet BMW - přední děrované BMW M-Power origo!
- spojka nová cca 500km najeto (BMW M-Power origo, možno dokladovat)
- silentbloky motoru, převodovky; gufero, hardyspojka, těsnění výfuku
- nový olej v převodovce
- auto aktuálně ještě na jaře (2012) přezuju na slušné pneu
Popis nutných oprav, nebo nedostatků:
- zadní nivo tlumiče - odskakují, bez výrazného úniku oleje, ale výměna nemine, možná spíše předělat na klasické tlumiče
- tlumič výfuku - děravý...
- el.zadní roletka - potřebuje pročistit, motor ok, prověřeno
- klima - nezkoušel jsem naplnit tak ani nevím...
- extra hnus volant - aktivně jsem sháněl tříramínko origo, ale nejsou... Když už tak jsou z E30 a nepasuje tisíchran
Poznámka:
Zaplacen eko poplatek!!!
Auto je na tom motoricky dobře, ale vizuál opravdu nic moc - lak, hodně šrámů, koroze, atd atd... Na druhou stranu je to výhoda, ptž nemáte důvod se o auto bát! Kdo to zná, tak ví, že auto je +- za cenu dobrého motoru!!!
Motor nádhera, tak jak má být!! Svor svoruje!! Brzdy jedovatý!!
Důvodem prodeje je to, že v garáži vyloženě překáží, navíc nově přibylo C55 AMG (neodsuzovat pls...) a další koníček v podobě aviatiky taky zabírá hodně času! Na projižďky s M5 opravdu čas nezbývá...
Tohle eMko ještě udělá hodně úsměvů na tváři (aktuálně jsem ujel i nové 530d (2012), i když ne o moc)

Jakékoliv dotazy rád zodpovím!!!
K vidění v Praze a okolí!!!
Kontakt: karel.plzak/zavinac/email/tecka/cz, Tel: 603 842 848
Foto: