Nechapu ze to stale hanis

.. Ano omlouvam se ze v dobe kdy jste auto videli tak nefungoval cd changer

.. Jsem vam nic netajil

.. Po telefonu jsem rekl jak na tom auto je a to ze si netelefonoval ty semnou ale radek za to ja opravdu nemuzu

.. V teto dobe az na predni brzdy je auto v poradku.. Jsem ochoten brzdy vymenit a dat polovicni cenu za dane brzdy

..
Moc aut si v teto cenove relaci asi nevidel kdyz pises ze cena je Prestrelena

.. Myslim si ze cena je ku stavu dobra

.. Za tim si stojim

...
Nikdy v životě bych si nedovolil napsat top stav, a auto už má také nějaké roky za sebou tak je potřeba nejezdit na auto jako kdyby bylo nové
To že si mi u Mpaketu vyčítal příliš tvrdé tlumiče a bral si to jako vadu že se budou muset místo nich kupovat nové bilestein tlumiče za to také já opravdu nemůžu

... To samé i ojeté pneumatiky, to se prostě u ojetého auta řešit nedá

... Tímto se omlouvám že si jel cestu zbytečně ale ze své strany si myslím že jsem nepochybil a snažil jsem se být co nejvíc ferovej

Až na zaseknutí CD changer... Mimochodem na něj jsem byl dát ochotnej slevu

... Stejné tak jako na celé auto
Opravdu mi mrzí že jsi si opět musel rejpnout, pohanit ...
Mimochodem se zde oháníš jak je auto v dezolátním stavu...
Co si vzpomínám tak klepala tyčka řízení....Ta je vyměněna
Nefungoval Changer... Také už je opravenej
Ko brzdy... Zatím neopraveno
Vychýlená řadička.. Opraveno
Větráček... Opraveno
Myslím si že si více vad na autě nenašel, tak buď tah hodnej a přestaň zde vytahovat katastrofální stav když je dnes už realita jiná..
NA VŠECHNY TYTO VADY JSEM UPOZORŇOVAL V TELEFONU... Až na rozbitej changer a ložisko větráčku (A o těchto vadách jsem opravdu nevěděl, a byl jsem ochoten na ně dát slevu... Avšak přiznávám že to byla má chyba)
Takže přestaň laskavě mlžit a říkat polopravdu a příště buď u telefonu když zájemce (radek) semnou poprvé mluvil a já mu o autě vše řekl ... Nebo se zdrž lživích poznámek
Myslím si že si více vad na autě nenašel, tak buď tah hodnej a přestaň zde vytahovat katastrofální stav když je dnes už realita jiná..
Snad nechceš moje auto srovnávat s těmito

... To beru jako urážku
http://auto.bazos.cz/inzerat/15454685/B ... -170kw.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/15390934/B ... hanger.php
Jinak 200 tis. a 155tis. je opravdu rozdíl a u auta bych řekl že relativně velký
Znovu říkám auto má Ko přední kotouče jinak motorycky, interiérově a exteriérově (až na pár detailů) je auto v pěkném stavu
Omluva za překlepi a chybky psal jsem z telefonu
EDIT
Opravdu bych byl rád aby si zde u mě v tématu přestal lhát

....