Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

P: BMW E46 cabrio 323ci

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Verano

#1 Příspěvek od Verano »

prodám tento kabriolet.R.V. 2000, bohatá výbava,138 tis km,serviska,po velkém servisu,nové brzdové destičky,nové ramena a nová spojka, velmi pěkné atraktivní kabrio, maximálně zachovalý a naprosto bez investic,stav zánovního vozu
Verano

#2 Příspěvek od Verano »

mike_prague

#3 Příspěvek od mike_prague »

na oko parádička !
ps. myslim že tě za chvíli někdo upozorní na to, že inzerát neni dle pravidel fóra
gelty
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gelty »

už jsem po něm i pošilhával,ale když si představím, že do černých kožených rozpálených sedaček mám v létě sednout, tak mě ta chuť na něj vždy přejde....
kdyby tam byla aspon středová látka... :?
hansm5

#5 Příspěvek od hansm5 »

gelty píše:už jsem po něm i pošilhával,ale když si představím, že do černých kožených rozpálených sedaček mám v létě sednout, tak mě ta chuť na něj vždy přejde....
muzu ti nechat predni sport v polokuzi :wink:
CZAirwolf

#6 Příspěvek od CZAirwolf »

gelty píše:už jsem po něm i pošilhával,ale když si představím, že do černých kožených rozpálených sedaček mám v létě sednout, tak mě ta chuť na něj vždy přejde....
Kuze se da zchladit snadno a rychle, popr. jde i prevence (sklopeni sedacek apod.), navic se snaze cisti - zvlast v cechach, kde je vysoka prasnost, k tomu vyssi vodotesnost. Pokud je inzerovane kabrio ok, tak bych nevahal.
Verano

#7 Příspěvek od Verano »

jsem tu nový,omlouvám se pokud jsem porušil nějak pravidla fora. jinak cabrio je ok,tak jak píšu,vše v maximální stavu. jinak ta kůže je opravdu dost rozpálená když je na slunci,mě to moc nevadilo ale mladá si v minisukni vždy spálila prd*l :)
gelty
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od gelty »

Verano píše:jsem tu nový,omlouvám se pokud jsem porušil nějak pravidla fora. jinak cabrio je ok,tak jak píšu,vše v maximální stavu. jinak ta kůže je opravdu dost rozpálená když je na slunci,mě to moc nevadilo ale mladá si v minisukni vždy spálila prd*l :)
aspoň byla věčně nažhavená :wub:
Verano

#9 Příspěvek od Verano »

aktuální
Odpovědět