A jinak neprodavam to kvuli tomu ze to ma chyby ale kvuli tomu ze kupuju 2 byty a navic jezdim jen po meste kde to nevyuziji.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bmw x5 4.4i LPG!!
Dobře, já jen že jsi to tady na foru rozebíral ale už tam nikde nebylo zda jsi to dořešil. no a když někdo řeší trable s autem a krátce na to se auto ukáže v inzerci bez zprávy o provedených opravách tak to prostě vypadá blbě. Pokud jsi to pořešil a vše je v pořádku tak nemám námitek a opravdu přeji dobrý prodej.
cauko, toto sa da nastavit v servise. Mne teraz ako je zima to prepinalo asi po 5-7minutach, co predstavovalo cca 6km co bolo dlho.cajik8 píše:Dobra otazka:) prodavam ho z duvodu toho ze se nedostanu mimo mesto max 2 krat za mesic nekde vyjedu a jezdim hodne kratke trasy a tak vetsinou na benzin tim padem se mi to prepne az kdyz jsem u cile a proto mi to prijde skoda aby to nekdo nevyuzil na vetsi trasy;)
V lete mi to prepinalo prakticky okamzite.
Zbehol som do servisu, kde mi LPG monovali a nastavili, tak aby to neprepinalo na LPG pri 35C ale na 0C , cize teraz ako je nad nulou idem prakticky na LPG po par sekundach, ak bolo -15 to trvalo maximalne 1minutu.
Cize daj si to prestavit a v klude jazdis hned na LPG
-
cajik8
To je divny ja mel vzdycky a u vsech firem tvrzeni ze kdyz to je pod 25-30 stupnu ze to muze skodit motoru atd atd a nejde to nastavit na min.mozna zalezi na systemu nebo myslis ze je to u vsech stejne?
Jinak momentalne je auto zadane bude ho odeme brat kdyby se nestalo nic neocekavaneho bracha a ja pudu do 530d u mam par kousku projetyh a nejspis budu zalohovat jeden z nich:)Takze kdyby mel tedka jeste nekdo o x5 zajem tak momentalne je to pase jedine pokud by se uvolnila.
Jinak momentalne je auto zadane bude ho odeme brat kdyby se nestalo nic neocekavaneho bracha a ja pudu do 530d u mam par kousku projetyh a nejspis budu zalohovat jeden z nich:)Takze kdyby mel tedka jeste nekdo o x5 zajem tak momentalne je to pase jedine pokud by se uvolnila.