Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw x5 4.4i LPG!!
-
Prodam/vymenim bmw x5 e53 4.4i v LPG
Přesné typové označení vozidla:x5 e53 4.4i v LPG
Druh karoserie: SUV
Rok výroby:11/2001
Objem válců:
Výkon: 210KW
Druh paliva:benzin,lpg
Barva: cerna
Počet najetých kilometrů 195900km
Stav vozidla: velmi dobry
Platnost STK:
Cena:235t.
vice info
http://auto.bazos.cz/inzerat/14149207/B ... Vymena.php
Přesné typové označení vozidla:x5 e53 4.4i v LPG
Druh karoserie: SUV
Rok výroby:11/2001
Objem válců:
Výkon: 210KW
Druh paliva:benzin,lpg
Barva: cerna
Počet najetých kilometrů 195900km
Stav vozidla: velmi dobry
Platnost STK:
Cena:235t.
vice info
http://auto.bazos.cz/inzerat/14149207/B ... Vymena.php
- Přílohy
-
- SNC00245.jpg (115.29 KiB) Zobrazeno 4478 x
-
Jedine neduhy co to momentalne ma..Je potreba vymenit zarovku zadni brzdovou a vymazat kontrolku na palubaku po vymene desek.
X5 byla v servisu a nic jinyho mi mechoš nerekl ze je trebsa vymenit nebo tak podobne s tim zbytkem jsem zatim nestihal prijet.
Jinak k te spotrebe kdyz jedu Znojmo -Uh tak za 15 litru bc mi ukazuje 12.3L.Jen momentalne jsem dalku nejel ani nepamatuju tak po meste tu spotrebu moc udavat nemuzu protoze to je brzda plyn a vecne stojim.
benzinu to bralo cca 14 kombinovane.
Vim ze tyhle auta jsou tady za skoro stejny penize bez lpg a maji daleko vic najeto tak si myslim ze cena neni nejak premrstena na stav vozu a s tim co to ma za servis,tak uvidime jestli se nekomu zalibi:)
X5 byla v servisu a nic jinyho mi mechoš nerekl ze je trebsa vymenit nebo tak podobne s tim zbytkem jsem zatim nestihal prijet.
Jinak k te spotrebe kdyz jedu Znojmo -Uh tak za 15 litru bc mi ukazuje 12.3L.Jen momentalne jsem dalku nejel ani nepamatuju tak po meste tu spotrebu moc udavat nemuzu protoze to je brzda plyn a vecne stojim.
benzinu to bralo cca 14 kombinovane.
Vim ze tyhle auta jsou tady za skoro stejny penize bez lpg a maji daleko vic najeto tak si myslim ze cena neni nejak premrstena na stav vozu a s tim co to ma za servis,tak uvidime jestli se nekomu zalibi:)
-
Jak to melo problemy s vypadavanim valcu atd,bylo to tim ze byl v aute system lpg asi 500KM a jeste si to nesedlo,po cca 1500 km uz se neobjevilo nikdy nic,kontrolka motoru uz se nerozla a zadne chyby to nenapsalo mam od te doby najeto asi 6000km.S zadnou napravnici nic nebylo
K tomu co jste tady psali,jestli ze nekdy na aute neco bylo pokazenyho muze to byt 20 tis km zpet nebo 2 tis to je uplne jedno,myslim si ze je to jen o ochote prodavajiciho rict co tam servisoval,menil,kupoval a jelikoz to neni novy auto je jasny ze to nebylo bez oprav.Svitici kontrolku motoru asi moc nezatajis:)Ale teda zatim sem nevidel inzerat ze by nekdo vypisoval veskere opravy a servis co na aute kdy delal to se tusim probira az osobne:)Mam asi 40 a4 papiru se vsim servisem co tam kdy byl vytisteny z bmw a myslim ze je to spis plus nez minus auta.
Osobne kdyz jsem auto kupoval tak jsem hledel vedle stavu hlavne na historii auta nikdo nechce koupit stocenych 500 tis km na 120 jak je to v cesku zvykem ale radsi poctivych 200 s tim ze pocitam treba s par tisicovou investici protoze kupuju ojetinu.

K tomu co jste tady psali,jestli ze nekdy na aute neco bylo pokazenyho muze to byt 20 tis km zpet nebo 2 tis to je uplne jedno,myslim si ze je to jen o ochote prodavajiciho rict co tam servisoval,menil,kupoval a jelikoz to neni novy auto je jasny ze to nebylo bez oprav.Svitici kontrolku motoru asi moc nezatajis:)Ale teda zatim sem nevidel inzerat ze by nekdo vypisoval veskere opravy a servis co na aute kdy delal to se tusim probira az osobne:)Mam asi 40 a4 papiru se vsim servisem co tam kdy byl vytisteny z bmw a myslim ze je to spis plus nez minus auta.
Osobne kdyz jsem auto kupoval tak jsem hledel vedle stavu hlavne na historii auta nikdo nechce koupit stocenych 500 tis km na 120 jak je to v cesku zvykem ale radsi poctivych 200 s tim ze pocitam treba s par tisicovou investici protoze kupuju ojetinu.
Pokud se na foru dočtu že byl problém s polosou( nikoliv nápravncí moje chyba) a s motorem a nedočtu se že to na autě spravil ale místo toho se auto ukáže v inzerci. No tak se slušně zeptám zda to vyřešil. Jednoduché ne? Předpokládat že když to nezmínil tak je to spravené je poněkud naivní ne?
Pokud je to spravené tak dobře pro něj a přeju dobrý a brzký prodej auta bez vad za dobrou cenu.
Pokud je to spravené tak dobře pro něj a přeju dobrý a brzký prodej auta bez vad za dobrou cenu.